Polska Płyta Rocku 2012 Antyradia

Wszelka pomoc mile widziana ;)

Rozmowy inne, nie koniecznie o MX-5 ... wchodzisz tu na własną odpowiedzialność.

Moderator: Moderatorzy

artur
Model: Inny

28 sty 2013, 21:17

Słuchacze Antyradia wiedzą, że wczoraj Kasprol i Makak podsumowywali głosowanie na Płytę Rocku 2012. Słuchałem sobie tej audycji pracując jak ostatni lemming dla mojej słodkiej korporacji, gdy w ucho wpadł mi jeden kawałek, którego od wczoraj nijak nie mogę zlokalizować. Może ktoś z Was, kto słuchał audycji mi pomoże, bo ani na stronie Antyradia, ani na profilu fb, ani nawet z pomocą włączonego na czas Soundhounda nie udało mi się ustalić tytułu utworu.

Chodzi o miejsce 12 lub 11, raczej polski twórca (skoro go Soundhound nie rozpoznał), utwór dosyć rytmiczny i bardzo dynamiczny. Wystarczy mi nazwa zespołu chociaż, może ktoś z Was załapał i zapamiętał ;)

Wszelka pomoc mile widziana, dzięki :mrgreen:
Były NA, NB, NC, z ND się wstrzymam, bo na razie mnie nie zachwyciła ;) Obecnie jest Legacy H6
rogI

28 sty 2013, 21:48

sprobuj tutaj:

http://www.odsluchane.eu/index.php

Mi kiedys pomoglo :wink:

edit: i jak juz znajdziesz to wrzuc tytul :razz:
Awatar użytkownika
Pirat
Donator
Donator
Model: NA

28 sty 2013, 22:16

Rytmiczny, dynamiczny, polski, grany na Antyradiu... wczoraj akurat nie słuchałem, ale może Luxtorpeda - Hymn?
www.youtube.com/watch?v=jbjbfUlX2Vc

P.S.
Chyba coś umieszczanie filmików tu nie funguje :neutral:
artur

28 sty 2013, 22:23

rogI, zajxxxsta stronka, przydała się teraz, przyda się na przyszłość :mrgreen:

znalazłem co chciałem, trop był mylny, nie chodziło o polską kapelę (zmylił mnie fakt, że soundhound nie dał rady)

szukałem Claude Hay - Blues Train, to jakiś australijski człowiek-orkiestra, który mocno zahacza o coś, co ja określiłbym mianem country, a wikipedia określa mianem roots ;)

nijak nie mogę znaleźć tego w sieci w wersji studyjnej (tzn. jest ale wymaga logowania, a potem płacenia), ale z tym już jakoś dam sobie radę

thx again :winner:
Były NA, NB, NC, z ND się wstrzymam, bo na razie mnie nie zachwyciła ;) Obecnie jest Legacy H6
rogI

28 sty 2013, 22:30

Spoko :mrgreen:
Ta wersja wyglada na studyjna :wink:
https://soundcloud.com/claude-hay/blues-train

Pozdr
i.
artur

28 sty 2013, 22:37

zdecydowanie :mrgreen: co więcej, z uwagi na fakt, iż zawsze znajdzie się on-line downloader do każdej streamowej strony, piosnka jest już na dysku - do celów testowych oczywiście :twisted:

temat do zamkniecia
Zablokowany