MX-5 w grach

W jakich grach spotkaliscie mx5?

Rozmowy inne, nie koniecznie o MX-5 ... wchodzisz tu na własną odpowiedzialność.

Moderator: Moderatorzy

sebna
Model: NB FL
Wersja: Sportive

04 lip 2011, 10:50

Jak porównujesz do Forzy i innych gier?

Fajnie się jeździ ze sprzęgłem i między gazem.
MX-5 Love | Wisdom comes with Age. Sometimes, Age comes Alone....
logimen
Model: NB
Wersja: 3 BK / 10th Anni

04 lip 2011, 10:55

nigdy nie gralem w serie FM ani nic na konsoli ze scigalek. Z filmikow na YT forza mnie zniecheca jakoscia dzwiekow i realizmem "na oko"

Poki co nie jezdze na sprzegle bo nie mam porzadnego stojaka pod pedaly. Aktualnie stoja na dwoch pudelkach po butach, a za nimi wyrwane plecki od biurka i gdy wcisne mocniej hamulec to boje sie,ze wyleca calkiem :)

Wogole w domu przy kompie inaczej mi sie jezdzi i jakos nie widze czasu na wysprzeglanie i jednoczesne osiganie dobrych czasow. Przynajmniej nie w moich warunkach. Moze jak ktos ma specjalny kokpit do tego typu gier to jest duzo lepiej - napewno.
Pozdrawiam, Artur
Ex Madzia
sebna
Model: NB FL
Wersja: Sportive

04 lip 2011, 13:36

Też mi się tak wydawało z tym, że nie ma na to czasu i że ogólnie niewygodnie ale spróbowałem i nigdy się nie obejrzałem :)

O wiele lepsze wyczucie samochodu jest bo nie musisz o niczym myśleć bo robisz wszystko tak jak byś robił na ulicy, bez sprzęgła miałem za dużo czasu na myślenie i pomyłki...

Póki co jeżdżę przy biurku ale kokpit czeka ( :mrgreen: ) na zmontowanie jak się skończę przeprowadzać.
MX-5 Love | Wisdom comes with Age. Sometimes, Age comes Alone....
Yaskier

04 lip 2011, 13:56

Co do setupu samochodu, to w Rookie wyścigi są fixed, czyli na stałych ustawieniach. Wraz ze zdobywaniem kolejnych licencji i nowymi samochodami będziesz miał więcej możliwości pobawienia się ustawieniami. Możesz spróbować już teraz wybierając jazdę testową, ale na początek ogrom opcji bardziej zniechęca niż zachęca ;)

Kiera obowiązkowo na 900 stopni.

Ostatnio rzadko gram (kupno Madzi i urlopy), ale fajnie było by pośmigać razem, może nawet zahostujemy sobie wyścigi forumowe :)
matpilch
Donator
Donator
Model: Inny

08 paź 2011, 12:31

NC w NFS World

Obrazek

tak to wyglada [URL=http://youtu.be/DMdgGtjf82o]na jutubie[/URL]

z tego co sie orientuje, chwilowo nie jest dostepna
miata lov!
Awatar użytkownika
tmx89