Jak porównujesz do Forzy i innych gier?
Fajnie się jeździ ze sprzęgłem i między gazem.
MX-5 w grach
W jakich grach spotkaliscie mx5?
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: NB
- Wersja: 3 BK / 10th Anni
nigdy nie gralem w serie FM ani nic na konsoli ze scigalek. Z filmikow na YT forza mnie zniecheca jakoscia dzwiekow i realizmem "na oko"
Poki co nie jezdze na sprzegle bo nie mam porzadnego stojaka pod pedaly. Aktualnie stoja na dwoch pudelkach po butach, a za nimi wyrwane plecki od biurka i gdy wcisne mocniej hamulec to boje sie,ze wyleca calkiem
Wogole w domu przy kompie inaczej mi sie jezdzi i jakos nie widze czasu na wysprzeglanie i jednoczesne osiganie dobrych czasow. Przynajmniej nie w moich warunkach. Moze jak ktos ma specjalny kokpit do tego typu gier to jest duzo lepiej - napewno.
Poki co nie jezdze na sprzegle bo nie mam porzadnego stojaka pod pedaly. Aktualnie stoja na dwoch pudelkach po butach, a za nimi wyrwane plecki od biurka i gdy wcisne mocniej hamulec to boje sie,ze wyleca calkiem

Wogole w domu przy kompie inaczej mi sie jezdzi i jakos nie widze czasu na wysprzeglanie i jednoczesne osiganie dobrych czasow. Przynajmniej nie w moich warunkach. Moze jak ktos ma specjalny kokpit do tego typu gier to jest duzo lepiej - napewno.
Pozdrawiam, Artur
Ex Madzia
Ex Madzia
Też mi się tak wydawało z tym, że nie ma na to czasu i że ogólnie niewygodnie ale spróbowałem i nigdy się nie obejrzałem
O wiele lepsze wyczucie samochodu jest bo nie musisz o niczym myśleć bo robisz wszystko tak jak byś robił na ulicy, bez sprzęgła miałem za dużo czasu na myślenie i pomyłki...
Póki co jeżdżę przy biurku ale kokpit czeka (
) na zmontowanie jak się skończę przeprowadzać.

O wiele lepsze wyczucie samochodu jest bo nie musisz o niczym myśleć bo robisz wszystko tak jak byś robił na ulicy, bez sprzęgła miałem za dużo czasu na myślenie i pomyłki...
Póki co jeżdżę przy biurku ale kokpit czeka (

MX-5 Love | Wisdom comes with Age. Sometimes, Age comes Alone....
Co do setupu samochodu, to w Rookie wyścigi są fixed, czyli na stałych ustawieniach. Wraz ze zdobywaniem kolejnych licencji i nowymi samochodami będziesz miał więcej możliwości pobawienia się ustawieniami. Możesz spróbować już teraz wybierając jazdę testową, ale na początek ogrom opcji bardziej zniechęca niż zachęca
Kiera obowiązkowo na 900 stopni.
Ostatnio rzadko gram (kupno Madzi i urlopy), ale fajnie było by pośmigać razem, może nawet zahostujemy sobie wyścigi forumowe

Kiera obowiązkowo na 900 stopni.
Ostatnio rzadko gram (kupno Madzi i urlopy), ale fajnie było by pośmigać razem, może nawet zahostujemy sobie wyścigi forumowe