Diablo 3
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: Inny
- Wersja: RevolutionReloaded
Nie polecam polskiej wersji. Dubbing jest słaby niestety.
.
-
- Model: NB FL
Oj widzę że nie jestem jedynym maniakiem gier na tym forum
Też jestem fanem UFO i XCOM, ale słyszałem że Enemy Unknown jest strasznie liniowe, czy to prawda?
Swoboda wykonywania misji we wcześniej wymienionych tytułach była ich głównym atutem, stąd moje wątpliwości czy w ogóle zawracać sobie głowę tą grą.
Ostatnio powróciłem do D3 (wizzard, 8 paragon, ale jestem skupiony na farmieniu golda aktualnie), a tak regularnie od grubo ponad roku gram w League of Legends. W międzyczasie wracam do różnych klasyków z dzieciństwa, jak Baldurs Gate, Fallout, Torment i wiele innych.
Sry za off, ale nie moglem sie powstrzymac

Też jestem fanem UFO i XCOM, ale słyszałem że Enemy Unknown jest strasznie liniowe, czy to prawda?
Swoboda wykonywania misji we wcześniej wymienionych tytułach była ich głównym atutem, stąd moje wątpliwości czy w ogóle zawracać sobie głowę tą grą.
Ostatnio powróciłem do D3 (wizzard, 8 paragon, ale jestem skupiony na farmieniu golda aktualnie), a tak regularnie od grubo ponad roku gram w League of Legends. W międzyczasie wracam do różnych klasyków z dzieciństwa, jak Baldurs Gate, Fallout, Torment i wiele innych.
Sry za off, ale nie moglem sie powstrzymac

-
- Model: NC FL
W piątek zakupiłem XCOM`a i weekend wyjątkowo szybko zleciał
Ja liniowości jakoś nie czuję, przynajmniej nie mniejsza niż w innych grach. W sumie za każdym razem trzeba przylecieć i ubić wszystkich
Ja w tej grze widzę dużo dobrych podobieństw do "starego ufo"
Mi się gierka podoba
[ Dodano: 22-10-2012, 21:37 ]
A co do FTL.
EASY - się udało nawet całkiem szybko
NORMAL - póki co tylko raz ale że znów jestem na delegacji więc kto wie

Ja liniowości jakoś nie czuję, przynajmniej nie mniejsza niż w innych grach. W sumie za każdym razem trzeba przylecieć i ubić wszystkich

Ja w tej grze widzę dużo dobrych podobieństw do "starego ufo"
Mi się gierka podoba

[ Dodano: 22-10-2012, 21:37 ]
A co do FTL.
EASY - się udało nawet całkiem szybko
NORMAL - póki co tylko raz ale że znów jestem na delegacji więc kto wie

-
- Wersja: RevolutionReloaded
Meanmachine, spoko ten temat to już maksymalny offftop od D3
No i tu się nic nie zmieniło. XCOM nie jest liniowy. Jest jakby sfabularyzowany, ale nie zaburza to rozgrywki. Obejrzyj sobie filmik który wrzuciłem na poprzedniej stronie

Meanmachine pisze:Swoboda wykonywania misji we wcześniej wymienionych tytułach była ich głównym atutem, stąd moje wątpliwości czy w ogóle zawracać sobie głowę tą grą.
No i tu się nic nie zmieniło. XCOM nie jest liniowy. Jest jakby sfabularyzowany, ale nie zaburza to rozgrywki. Obejrzyj sobie filmik który wrzuciłem na poprzedniej stronie

.
Warto wiedzieć że nowy X-Com nawiązuje do klasycznej wersji, której jestem wielkim fanem ( skończyłem ją ze 3 razy na Amidze i z 5,6 na PC
). Aktualnie kończę rozszerzonego Fallouta 2 więc chyba skuszę się na nowe UFO skoro miłośnicy Enemy Unknown sobie chwalą 

Trzecia część jednej z najbardziej znanych i cenionych serii gier akcji RPG. Produkcja rozgrywa się w świecie Sanktuarium, w którym toczy się odwieczna walka między aniołami i demonami. Gracz wciela się w jedną z kilku dostępnych postaci, aby podjąć walkę ze złem. Twórcy wprowadzili do gry mnóstwo nowych rozwiązań i pomysłów.
- grzes
- Model: NA
- Wersja: 93' LE
- Kontakt:
i znowu to samo, ktoś to obserwuje tak jak ja;D?
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=11775
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=11775
NA BRG 95'/ NA 93’/ 95' 1.8T/ Rx8 HP/ NC 1.8+/ Rx8 HP/NB Mazdaspeed 300+/ Rx8 40th /ND SkyFreedom / Rx8 R3/ ND Sky RF AT+
90’ Cosmo 20B/ 93' NA/ 80' RX7 FB/ 77'RX4
https://www.facebook.com/machinedperformance
90’ Cosmo 20B/ 93' NA/ 80' RX7 FB/ 77'RX4
https://www.facebook.com/machinedperformance
-
-
grzes, co masz na myśli?
- niemampojeciaa
ktoś nabija sobie posty 

-
To że to 5/5 post usera przekopiowany z Internetu nic nie wnoszący do dyskusji, aczkolwiek powiązany z tematem wątku. 

-
Albo jakiś zajebisty algorytm, albo komus sie nudzilo