Jeżdżę tam codziennie. Ty pewnie też. Liczyłeś co ile są tam wypadki?jjocer pisze:Mogą nawet dać 10 lat więzienia za przekroczenie o 50km/h, ale jak wyjeżdżasz na S79 gdzie widzisz od początku do końca co się dzieje (czy ktoś jedzie/stoi itd) to nadal będę tyle jeździł (i inni też), trzeba tyle pojechać żeby to zrozumieć. To nie tak że wyjeżdżasz sobie na dowolną drogę i lecisz 300km/h, żeby zmierzyć niektóre auta potrzebowałem po 5 podejść, a to ktoś jechał, a to miałem po przekroczeniu 250 za niskie ciśnienie w oponie, problem z poziomem oleju, temperaturą, a to opony były nierozgrzane itd. Po za tym mało dróg się do tego nadaje, bo nie może być żadnych wiaduktów.mostów (chodzi o łączenie nawierzchni), ani tym bardziej zakrętów, musi być też szeroko, najlepiej jak są 3 pasy w jednym kierunku (pas awaryjny odpada bo jest zanieczyszczony), płasko i do tego brak łuków drogi.turbo pchała pisze: ↑06 lut 2020, 7:30Jak to czytam powyżej to jeszcze bardziej popieram nowe przepisy o których piszecie...
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
I uwierz mi jazda 260, a jazda ponad 300 to zupełnie inny świat.
Dobrze ze policja wzięła się za tą miejscówkę i ustawki.
Sorry ale to największe brednie jakie słyszałem... Masz kasę na Bentleya ale nie masz na tor by sprawdzić możliwości AUTA? A może auto masz po prostu dostarczyć?
Sorry dla mnie zwykle cwaniactwo i stwarzanie zagrożenia na drodze.
Możesz być zajebistym kierowcą, a ktoś ie ogarnie i wjedzie ci prosto pod twoje pędzące 250km/h coś.
Promowanie takiego zachowania, brak reakcji tu w wątku przez innych i adminów nie świadczy dobrze o naszym społeczeństwie. Dlatego tym bardziej popieram zmiany w przepisach.
Eot dla mnie.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka