MX5 do ślubu
Moderator: Moderatorzy
Wiadomo, ślub to zapewne jedno takie wydarzenie w życiu. Zastanawiam się czy przyozdobić ładnie swoją MX5, wypolerować i podjechać nią pod pannę młodą, do kościoła a później na przyjęcie weselne. Czy lepiej cywilnym autem nie jechać? Jak wam się wydaje?
Generalnie to spoko.. prawie do samego końca jesteś w stanie nawiać.. jak masz opanowaną jazdę to mało kto Cię dogoni.. Jak już wybranka zasiądzie to dalej do ogarnięcie.. ale musisz pamiętać, że wysadzenie na rozdrożu z miatki może potrwać trochę dłużej.. kwestia stroju i niskiego siedzenia.. jak są kubły to już całkiem słabo..
Jednak jak zdecydujesz się jednak przejechać całą tą drogę, to wszystkiego najlepszego
Jednak jak zdecydujesz się jednak przejechać całą tą drogę, to wszystkiego najlepszego

- nick.es
- Moderator podróży
- Model: NB FL
Ekhm...

-> viewtopic.php?f=20&t=19564

-> viewtopic.php?f=20&t=16855

-> viewtopic.php?f=20&t=17526

-> viewtopic.php?p=103888#p103888

-> viewtopic.php?f=20&t=10478
-> viewtopic.php?f=20&t=13940
Mogę tak wklejać do rana
-> viewtopic.php?f=20&t=19564
-> viewtopic.php?f=20&t=16855
-> viewtopic.php?f=20&t=17526
-> viewtopic.php?p=103888#p103888

-> viewtopic.php?f=20&t=10478
-> viewtopic.php?f=20&t=13940
Mogę tak wklejać do rana

- turbo pchała
- Wersja: Silver Blues
Potwierdzam, nawet moja fryzura bez spinek była cała 

"Jeśli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego, zanim odejdziesz, to znaczy, że kupiłeś sobie zły samochód."
Moja -> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=13537&start=60

- nick.es
- Moderator podróży
Nie kombinuj - najlepsze są "proste rozwiązania":ozon pisze:Zależy kto jeszcze ma jaką fryzurę. Jeżeli włosy są rozpuszczone to rzeczywiście może być problem. Chociaż podobno lakier do włosów Taft działa cuda w tym zakresie

Poza tym, sam już opracowałeś perfekcyjny plan - jest w drugim zdaniu tego wątku

+1 miata do eskorty w Warszawie ;P
Czarna Miata na Facebooku
Czarna Miata na forum

piorę tapicerki samochodowe, meblowe, dywany, wykładziny, czyszcze tapicerki skórzane, i takie tam...
Czarna Miata na forum

piorę tapicerki samochodowe, meblowe, dywany, wykładziny, czyszcze tapicerki skórzane, i takie tam...

miata najlepsza
w przyszlym roku bierzemy slub i tez jedziemy miata (tylko najpierw musze ja kupic
)
problem tylko ze moja wybranka nie chce eskorty

NB'00 - było
NB'00 NR-Limited - jest
Abbey Motorsport
NB'00 NR-Limited - jest
Abbey Motorsport
marrazz pisze:problem tylko ze moja wybranka nie chce eskorty
zmień wybrankę

albo coś-za-coś... w końcu związek to sztuka kompromisów (np 'jak się zgodzisz na eskortę to ja się zgodzę na tolerowanie teściowej w odległości do 2km od naszego domu'... czy coś)
Czarna Miata na Facebooku
Czarna Miata na forum

Czarna Miata na forum

- manfredmaniek
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: Obecnie Bezmiatowy
marrazz pisze:miata najlepszaw przyszlym roku bierzemy slub i tez jedziemy miata (tylko najpierw musze ja kupic
)
Hehe u mnie identyczna sytuacja poza tym, że Miatę już mam

marrazz pisze:miata najlepszaw przyszlym roku bierzemy slub i tez jedziemy miata (tylko najpierw musze ja kupic
)
To my zrobimy spota i zupełnie przypadkowo będziemy przejeżdżać kolumną

Nickesz

Ozon, ten nestor to jakiś paszkwil daj spokój. Nickesz chyba rozwiał wątpliwości.
I pamiętaj! To jest najlepszy okres na mody w maździe, przecież trzeba ogarnąć blacharkę i mechanikę żeby było na cacy w dniu ślubu!
Pozdr.
DEX
- turbo pchała
- Wersja: Silver Blues
DEXTER pisze:Ozon, ten nestor to jakiś paszkwil daj spokój. Nickesz chyba rozwiał wątpliwości.
I pamiętaj! To jest najlepszy okres na mody w maździe, przecież trzeba ogarnąć blacharkę i mechanikę żeby było na cacy w dniu ślubu!
Pozdr.
DEX
Na ogarnięcie auta miałem specjalny budżet ze zgodą żony. Miała być czysta, ładna, pachnąca i bling bling.
Budżet poszedł na MMC i opony, a auto umyłem sam:P
Coś tam jeszcze MS Detail pomógł

"Jeśli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego, zanim odejdziesz, to znaczy, że kupiłeś sobie zły samochód."

Wykorzystam więc powstały wątek i też zaproszę Was do mojego orszaku weselnego...
viewtopic.php?f=20&t=20561&p=388795#p388795
viewtopic.php?f=20&t=20561&p=388795#p388795