Zabawa - Skojarzenia
Moderator: Moderatorzy
238. "Pomarańczowy trup" - o Fiaciku 126p
Pamiętam tą scenę...hehehe. "Przepraszam, czy ta winda jedzie w górę?" i odpowiedź Cezarego - "a gdzie ma jechać - w bok!!??". Genialny tekst

Noel pisze:cezary pazura - "a gdzie ma jechac - w boook!!?? "
Pamiętam tą scenę...hehehe. "Przepraszam, czy ta winda jedzie w górę?" i odpowiedź Cezarego - "a gdzie ma jechać - w bok!!??". Genialny tekst

240. Team Orange 

-
243.rondo
DIAGNOSTYKA GRUPY VAG CHIP-TUNING EDC 15 16 17, MONTAŻ ZABEZPIECZEŃ ANTYKRADZIEŻOWYCH, kodowanie kluczy i komfortu, domykanie szyb, diagnostyka VAG - błędy, logi, naprawy, turbosprężarki - mieszki, TUNING
251. ciśnienie
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
253. suszarka
259. Opancerzone BMW. 

I know I get a lot of stick from the other two idiots about thinking this, but the MX-5 is a car that smiles when you drive it. It wants to be driven, in the way that those husky dogs actually enjoy pulling sledges. - James May
260 Bryka Młodych Wieśniaków
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
263. Stogi siana
I know I get a lot of stick from the other two idiots about thinking this, but the MX-5 is a car that smiles when you drive it. It wants to be driven, in the way that those husky dogs actually enjoy pulling sledges. - James May
-
- Model: Inny
- Kontakt:
264. wiejskie dróżki
Nowy, hm, a jednak miałem subwoofer w bagażniku mazdy przez chwilę - niewielki ale dawał pożądany efekt i nie chodziło tutaj o zwracanie na siebie uwagi, ale o wzbogacenie doznań dźwiękowych
chociaż większość osób montuje subwoofer żeby było ich z kilometra słychać
niestety
spalił się, więc teraz pora na wymianę głośników na jakieś porządne
Nowy, hm, a jednak miałem subwoofer w bagażniku mazdy przez chwilę - niewielki ale dawał pożądany efekt i nie chodziło tutaj o zwracanie na siebie uwagi, ale o wzbogacenie doznań dźwiękowych

spalił się, więc teraz pora na wymianę głośników na jakieś porządne

265. Pijak na rowerze
@whitemanik Bo miec suba to generalnie nic zlego (o ile ktos nie jest audiofilem, bo jesli jest to uzywanie subwoofer'a uwaza za "gwalt przez uszy", jak w Ferdydurke
). Wazne, zeby umiec uzywac go z glowa. Niestety niektorzy z be-em-we nie do konca wiedza jak, stad moje skojarzenie
PS - Co ciekawe u mnie bmw tez nie ma zbyt dobrej opini. Za to w Niemczech autem dla dresow jest honda. Ale mazda (a szczegolnie mx-5) ma bardzo dobra opinie. Szczegolnie na polnocy (np. w NRW - Nadrenia Polnocna-Westfalia) jezdzi ich mnostwo.
Edit: blad sie wkradl
@whitemanik Bo miec suba to generalnie nic zlego (o ile ktos nie jest audiofilem, bo jesli jest to uzywanie subwoofer'a uwaza za "gwalt przez uszy", jak w Ferdydurke

PS - Co ciekawe u mnie bmw tez nie ma zbyt dobrej opini. Za to w Niemczech autem dla dresow jest honda. Ale mazda (a szczegolnie mx-5) ma bardzo dobra opinie. Szczegolnie na polnocy (np. w NRW - Nadrenia Polnocna-Westfalia) jezdzi ich mnostwo.
Edit: blad sie wkradl

Ostatnio zmieniony 18 mar 2009, 10:48 przez Nowy, łącznie zmieniany 2 razy.
Tym latam dla przyjemności: Saab_olot 9-3 2.0T Maptun (240PS i 355Nm, FWD)
Tym gościnnie: MB E500 4matic (V8, 388KM i 530Nm, 4x4)
A tym za karę: VW Polo 1.4 (90KM i kilka Nm, FWD)
Tym gościnnie: MB E500 4matic (V8, 388KM i 530Nm, 4x4)
A tym za karę: VW Polo 1.4 (90KM i kilka Nm, FWD)