to nie prawda, że w polsce nie ma miejsc do ścigania

Rozmowy inne, nie koniecznie o MX-5 ... wchodzisz tu na własną odpowiedzialność.

Moderator: Moderatorzy

lekszyc
Kontakt:

01 lip 2013, 17:15

Poprzedni mój wątek został skasowany przez administratora ponieważ był przekazem reklamowym - troche tak było :)

Widziałem jednak, że wiele osób zainteresowało się tematem.

Jeśli ktoś w Was szuka imprezy w której chciałby się pościgać dawajcie do mnie na prv (zaglądam raz dziennie po południu lub na maila dawid@grandmassif.pl). Myślę, że będę mógł pomóc, ponieważ mam sporą wiedzę na temat co, gdzie i kiedy się dzieję.

Z pewnych względów jesteśmy z kumplem absolutnie przeciwni scigania się po ulicach więc rozpowszechniamy fajne imprezy, które się dzieją i niejednokrotnie nikt o nich nie wie.

Za jakiś czas otworze nowy wątek już sponsorowany (wymóg forum) i nasz pomysł będzie dostępny dla wszystkich.

pozdrawiam i mam nadzieje, że tym razem nie naruszyłem zasad forum
“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno”
(Sir Stirling Moss)

siescigam.pl
CO, GDZIE, KIEDY W MOTOSPORCIE
lekszyc
Kontakt:

26 wrz 2013, 21:44

helo
kilka nowości na www.siescigam.pl

Troche czasu minęło od kiedy wystartowaliśmy, nie spędziliśmy jednak tego czasu na Hawajach :)
Ciężko i w pocie czoła pracowaliśmy nad nowymi działami i usprawnieniami :) Mam nadzieję, że będą przydatne:

1. zebraliśmy w jednym miejscu informacje o wszystkich torach w Polsce a niedługo dojdą kraje oscienne
2. dodaliśmy dział z felietonami gdzie liczymy na dyskusję dzięki możliwości komentowania
3. stworzyliśmy dział dla początkujących kierowców z informacjami o technice jazdy
4. dodaliśmy do kalendarza RSS
5. dodaliśy do kalendarza znaki ostrzegawcze o zmiane terminów i odwołaniu imprez żebyście nie przeoczyli :)

Mamy też coraz więcej ciekawych ogłoszeń samochodowych - sami wyszukujemy niektóre okazy

Jestem ciekaw Waszej opinii, zapraszam na stronę
http://www.siescigam.pl/
pozdrawiam
(Sir Stirling Moss)

siescigam.pl
Kurak
Model: NA
Kontakt:

27 wrz 2013, 1:56

Wlaśnie wróciłem z browara i z kumplem się zastanawialiśmy, jak to jest że ja sam nie wpadłem na ten serwis, żeby go zbudować :)

Z rzeczy:

przydałoby się umiejscowienie wszystkich torow na mapie, fajnie byloby też mieć imprezy na mapie
top sie rozjeżdża w Safari (webkit, pewnie na chrome też)
fajnie byłoby jeśli kalendarze dałoby się subskrybować. To jest prawie jak rss tylko inny format xmla jest.
przydałby sie favicon (drobna rzecz, a cieszy)

Poza tym :winner:
lekszyc
Kontakt:

18 sty 2014, 21:18

dzięki,

lepiej z topem?
rss już jest reszta - będziemy sprawdzać.

pozdrawiamy
(Sir Stirling Moss)

siescigam.pl
Kurak
Model: NA
Kontakt:

18 sty 2014, 22:47

lekszyc pisze:lepiej z topem?

Nie jestem przekonany. :)
Fajnie by było żeby zapamiętywało przynajmniej województwo które się ostatnio wybrało, żeby nie trzeba bylo za każdym wejściem przeklikiwać.
lekszyc
Kontakt:

20 sty 2014, 21:21

ok dzięki

niedługo będziemy ulepszać wygląd to wprowadzimy nowe poprawki :)

a tymczasem:
Minęły kolejne 3 miesiące...
Udało nam się rozwinąć kalndarz imprez na siescigam.pl - mamy nadzieję, że się przydaje :)
Zebraliśmy też większość torów w jednym miejscu. Galerie zdjęć też zaczynają prężnie działać :)
Teraz przyszła pora na OGŁOSZENIA MOTORYZACYJNE.

Więc :) jeśli sprzedajecie lub kupujecie samochód (rajdowy, wyścigowy lub drift) serdecznie zapraszamy:
http://www.siescigam.pl/ogloszenia/sprzedam-samochod/

Ogłoszenia są CAŁKOWICIE za darmo:)
Mamy już sporą odwiedzalność a w dodatku każde ogłoszenie ze zdjęciami ląduje na FB "fajne rajdówki" co dodatkowo zwiększa dotarcie o jakieś 400-800 osób. Odwiedzalność strony siescigam.pl jest ostatnio w przedziale 200-300 osób dziennie.

Walczymy, walczymy, walczymy :)

pozadawiamy i zachęcamy do korzystania
ekipa siescigam.pl
(Sir Stirling Moss)

siescigam.pl
fifomaniak

20 sty 2014, 22:17

A słuchaj, skąd macie te ogłoszenia? Bo np. macie informację o KJSie w Kluczborku 9.02, a na stronie organizatora (AK Opolski) nic na ten temat jeszcze nie ma, mimo że tylko 3 tygodnie zostały.
Obrazek
lekszyc
Kontakt:

21 sty 2014, 21:35

to jest masakra :)

Część z netu, część już sami nadsyłają organizatorzy ale do 30% trzeba się dobijać telefonicznie bo na maile nie odpowiadają.
Sprawdzajcie też na tydzień przed imprezą bo zawsze we wtorek robimy drobiazgowe sprawdzanie najbliższych imprez bo często się zmieniają daty bądź szczegóły.

Ale już duża część informuje nas sama o zmianach - najgorzej jest z dużymi i starymi AK - ci w dużej części strzegą informacji jak największej tajemnicy :)
(Sir Stirling Moss)

siescigam.pl
ODPOWIEDZ