Osobiście myślałem nad... Coltem, Hyundaiem Coupe.

Moderator: Moderatorzy
Hookie pisze:a które przy okazji będzie ciekawe
Chwiał pisze:Weź jeszcze pod uwagę Peugeot 106
Chwiał pisze:Weź jeszcze pod uwagę Peugeot 106 lub 206. Wbrew pozorom bardzo fajne samochody o fałszywej renomie awaryjnych.
polokokt pisze:Hyunday Coupe może i fajny, ale wydaje mi się, że na to potrzeba już amatora
Hookie pisze:które będzie zimą nieco bardziej spokojne niż tylnonapędowy emiks bez szpery.
Chwiał pisze:Corolla jest imo za dużym samochodem dla początkującego kierowcy
RS pisze:Chwiał pisze:Corolla jest imo za dużym samochodem dla początkującego kierowcy
Może prowokacyjnie, ale jakie to ma znaczenie?
Chwiał pisze:Dobrze jest ogarnąć fajerę w czymś żwawym, ale i nie za dużym. Wiem, że większość wychodzi z założenia, że jak coś jest duże, to od razu bezpieczniejsze (większa strefa zgniotu, itd.). Ale ja wychodzę z założenia, że lepiej przechodzić etapami, z mniejszego na większe(...)
RS pisze:W temacie było słowo ciekawe, a z kazdym kolejnym postem schodzicie na coraz bardziej przeciętne auta.
offthe pisze:A toyota Carina? Kolega mój ma, i jest niezawodna, jest dość rzadka, zwinna, i pakowna. I pali dla mnie bardzo abstrakcyjne ilości paliwa..koło 7litrów..wersja 114 konna
funky pisze:JEEP CHEROKEE XJ
mieliśmy nie wrzucać rwd do zestawieniaKurak pisze:A może maluch?
a one jeszcze wszystkie nie zgniły? bo kiedyś szukałem i trudno było cokolwiek znaleźćoffthe pisze:A toyota Carina?
nadal sprzedajesz? miałeś się odezwać, kolega nadal szuka czegoś takiegofunky pisze:JEEP CHEROKEE XJ