Chrom na tworzywie i hydrografika

Rozmowy inne, nie koniecznie o MX-5 ... wchodzisz tu na własną odpowiedzialność.

Moderator: Moderatorzy

salvador

09 paź 2012, 7:39

Rzucam hasło, że jeśli interesowałoby kogoś chromowanie elementów z tworzywa sztucznego, metodą na zimno (nie jest to fantachrom), zdecydowanie nadaje się na elementy zewnętrzne w przeciwieństwie do fantachromu, to jest fachowiec w mojej okolicy z najnowszym sprzętem i zdolnościami, profesjonalnie przygotowany z certyfikatem. Oprócz tego wykonuje hydrografikę na wszelkich elementach do wielkości mniej więcej maski Miatki. Nie chciałbym podawać oficjalnie danych bez jego zgody, ale indywidualnie na PW chętnie podeślę.
Nawet porządne zapalniczki są na benzynę
Awatar użytkownika
Bardock
Model: Inny
Wersja: S3 1.8T

09 paź 2012, 13:16

już szukam kapselków do kółek :mrgreen:

Sądzę, że pare innych osób też podobną rzecz chciało by zrobić. Orientujesz się orientacyjnie ile coś takiego by kosztowało u tego człowieka ?
salvador

09 paź 2012, 21:31

Niestety trudno mi cokolwiek napisać w sprawach finansowych. Moe jedynie przekierować bezpośrednio do niego. Jest bardzo kontaktowy i bezproblemowy. W razie czego nr tel na PW. Chociaż zapytam jak się z nim spotkam, czy mogę podać oficjalnie i wtedy wstawię.
Nawet porządne zapalniczki są na benzynę
ODPOWIEDZ