Ktoś już przewoził drzewko w ten sposób?

Moderator: Moderatorzy
Kurak pisze:http://www.youtube.com/watch?v=a8wLxBKSqQ0&list=TLk3QCmgvO-BVjhPOqv0UrSTwyaoOvtiHx
Jaguar F-type. Dźwięk. <3
Filmy które mają są bardziej techniczne niż zrobione z miłości i po to żeby robić efekt wow, jest w nich dużo numerków i w ogóle, ale po przejrzeniu po prostu się takiego Jaga chce.
Marr pisze:Aaaaa co mi tam, przyoftopuje sobie z raz.
Filmik z naszego pierwszego wspólnego wyjazdu na deske, dla sporej części z nas pierwszy w ogóle. Raczej mega hardkorowych trików nie uwidzicie, ale wydaje mi się, że oczy nie krwawią jak się ogląda. Montaż poczynił jeden z uczestników =]
fifomaniak pisze:A, jakbym miał się czepić, to że ręce masz przyklejone w pozycji "za 15 trzecia". Na prostych i przy małych skrętach ok, ale przed większymi skrętami to się ustawia ręce tak, żeby były "za 15 trzecia" ale w zakręcie, a nie krzyżuje je/kieruje wierzchem jednej dłoni. Wiem, czepiam się
matpilch pisze:obejrzyjcie koniecznie, najlepsze 14 minut w tym tygodniu
matpilch pisze:obejrzyjcie koniecznie, najlepsze 14 minut w tym tygodniu
ree pisze:1. Teraz to ja się nie dziwię, że on ma te kontuzje co chwila. Przecież kolo wali bez świateł praktycznie z butem w podłodze bóg jeden wie gdzie, ja rozumiem takie rzeczy w grze, ale na żywo to...