Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Taka sobie składanka
Moderator: Moderatorzy
mike_d pisze:Kilka osób pewnie kojarzy że bardzo marudziłem na kolory dostępne w ND - brakowało mi czegoś takiego
(fortki tu bo nie mam tematu auta bo w sumie nic modzone nie jest - a naród domagał się czegoś więcej niż miniaturka)
Na Karai się nigdy nie załapałem a to moje ulubione wydanie kolorystystyczne Miaty![]()
mike_d pisze:Kilka osób pewnie kojarzy że bardzo marudziłem na kolory dostępne w ND - brakowało mi czegoś takiego
(fortki tu bo nie mam tematu auta bo w sumie nic modzone nie jest - a naród domagał się czegoś więcej niż miniaturka)
Na Karai się nigdy nie załapałem a to moje ulubione wydanie kolorystystyczne Miaty![]()
Danillo pisze:Wyglada jak milion dolcow!!!
Rychoo84 pisze:heheh spoko, lubie to!
Sami sie zastanawialismy nad zoltym badz pomarancza, lub Marinerem, ale zolty odpadl, bo mamy jasne wnetrze, a jak wypolerowalem i zalozylem folie bezbarwna na swoj Meteor Grey to juz w ogole mi sie odechcialo![]()
Aczkolwiek, jak sie znudzi to nie wykluczam albo mariner, albo ciemna zielen, wtedy jasne wnetrze pasuje!
Ciesze sie ze jest wiecej wsrod nas ludzi ktorzy lubia wesole kolory! Tak 3mac!
PS ja bym tylko przyciemnij lampy, ale moze to moje zboczenie, bo sam przyciemnilem
Jak można tak skrzywdzić samochódTerminatorPi pisze: ↑10 sty 2020, 18:50Ała! ała! ała!
https://www.facebook.com/JPCamericas/po ... 4532297007