Ostatnio moja miatka została wykorzystana jako wóz filmowy do nakręcenia treningu driftu mojego kolegi (po zdjęciu dachu można idealnie kręcić jadące za nami po torze auto). Kiedy kolega zmieniał opony udało mi sie zrobić pare szybszych okrążeń po pustym torze. Wrażenia niesamowite Przekonałem się że trzeba pojeździć po torze żeby poznać w pełni możliwości naszych autek.
Zlepiłem to z kilkoma innymi ujęciami i powstała moja pierwsza w życiu produkcja:D
http://pl.youtube.com/watch?v=zdgmCDFvlsM
quench, fajnie by było gdyby ktoś z kamerką jechał w samochodzie przed Tobą albo za Tobą
Niech sie kumpel odwdzięczy
Widzę, że już całkiem nieźle sobie radzisz Przejazdy fajne bo widzę, że tylko jeden troche niebezpieczny a reszta super bezpieczna Mazda ma genialny układ kierowniczy co już sam dobrze wiesz Możesz sobie pozwolić na więcej oglądając Twoje filmiki Ale tak jak już napisałem, bardzo fajnie sobie już nią radzisz
DieSpinnePL pisze:Przejazdy fajne bo widzę, że tylko jeden troche niebezpieczny
Właśnie te bardziej niebezpieczne najwięcej frajdy dają Tylko bierznika szybciej ubywa.. :p
Z tą szperą to sam nie wiem. Nie paliłem jeszcze kapcia aż tak żeby było widać czy tylko z jednego koła dym leci. Jak będe kiedy w aso to musze im vin dać co by sprawdzili.
No i to sie nazywa fajne opanowanie autka a nie jezdzenie pod prad na rondzie z innymi samochodami , moze za niedlugo tez jakos bede umial jezdzic madzia bo na razie to mam wrazenie ze ona jedzie 2 metry przede mna a ja gdzies w tyle sie motam zeby nadazyc.....
Jest kilka okazji żeby polatać na torze.
np. cykl imprez Superoes na torze Kielce, było już o nich na forum. Tu jest kalendarz:
http://automobilklub.kielce.pl/s,4,Kalendarz_imprez.html
W Poznaniu w zeszłych roku działała Amatorska Liga Torowa. Nie wiadomo na razie czy w tym sezonie coś sie bedzie działo w tej kwestii.
Oprócz tego mamy w Polsce kilka kartodromów: Bydgoszcz, Lublin, Koszalin, Szczecin, Zielona Góra, Radom...
Warto zapytać ich zarządców czy byłaby możliwość wynajecia na 2-3 h.
W Wyrazowie jest tor który można za grosze wynająć (teoretycznie można tam wjechać nikogo nie pytając ale wypada coś wpłacić zarządcom). Niedawno był tam zlot mazda-speed.