Single hoop:
1. kap
2. PiotrekR
3. Leszczu
4. Rockatansky - clearview
5. Mac
6. Alan
7. rsmx5
8. dmk
9. Meanmachine
10. Snabb
11. thomac
Double hoop:
1. MichaU
Moderator: Moderatorzy
Meanmachine pisze:Nieee no widze ze musze zabrać głos bo tu jakies dziwne rzeczy sie dzieja![]()
Pasy OK, niech bedzie mozliwosc uzywania seryjnych.
Co do HT:
Jak dla mnie musi wchodzic Hardtop koniecznie !!! Nawet jesli ktos nie ma i nie uzywa, to moze ktos kto kupi twoje autko kiedys bedzie chcial uzywac? Nie wiem jak to konkretnie technicznie wygląda, ale chyba 1,5 - 2cm mniej z kazdej storny nikogo nie zbawi? Blagam... dla mnie to tak samo bezcelowe jak ograniczanie się do samych szelek.Dojdzmy do takiego rozwiazania zeby rollbar byl maksymalnie uniwersalny i kazdy mogl sobie uzywac czego chce w aucie a nie ze sie bedziemy szczypac o 2cm skoro to i tak nie ma wiekszego znaczenia
![]()
Jeszcze pytanko odnosnie punktów montażowych: Jest to sprawdzone rozwiazanie? Nie wiem jak to jest teraz, ale obstawalbym za sprawdzonymi rozwiazaniami.
Jesli te wszystkie watpliwosci zostana rozwiane i zobacze foty gotowego produktu, to jestem gotow przelewac sianko!!!
kap pisze:Dlatego ma byc nisko i szeroko!
Widzę doskonale, że jako jedyny tutaj chcę móc zalozyc HT i teraz masz tu samych kolegów, ale nie wykorzystuj swojej pozycji do robienia ze mnie idioty. Uwielbiam te bezpodstawne zarzuty i implikacje, a wszystko jak wół napisane.rsmx5 pisze:Tak to już jest że preferencje są bardzo indywidualne i nie Tobie je oceniać. Zgodzi się z tym, prawda?
autopaga pisze:Meanmachine ja też muszę mieć możliwość zakładania HT. Jednak to jest akurat mały pikuś, dużo większy problem będzie z ori pasami, według mnie może nawet nie da się tego zrobić.
Mam wrazenie, ze osoby, które najwięcej głosu w sprawie HT zabierają, nigdy na oczy nie widziały jak wygląda Hardtop na mx5, płaczą że rollbar wyjdzie za mały bo Meanmachine chce HT, nie zdając sobie sprawy z tego że pod hardtopem jest więcej miejsca niż pod softem - na pewno jeśli chodzi o szerokość, wysokość jeszcze sprawdzę - wiec to jest jakaś głupota z palca wyssanaChodzi tylko o to żeby rury były poprowadzone tak, żeby nie blokowały bocznych zaczepów HT, o nic więcej.
Meanmachine pisze:Robert, napędzamy koniunkturę