[S] ZG - Rollbary - PROMOCJA Rollbary a'la TR-LINE 999 PLN
Rollbary a'la TR-Line w promocji na otwarcie sezenu 999 PLN + wysyłka
Moderator: Moderatorzy
hej,
wysłałem pw, odpowiedzi jeszcze nie dostałem, więc zapytam tutaj:
jestem chętny na rollbar'a deuce lub frogg w polerce, jednak nie mogę się zdecydować ponieważ nigdzie nie widać deuce
posiada ktoś jakieś zdjęcia rollbar'a deuce na aucie?(najlepiej poler
) w temacie jest tylko jedno działające zdjęcie...
jestem chętny na rollbar'a deuce lub frogg w polerce, jednak nie mogę się zdecydować ponieważ nigdzie nie widać deuce

posiada ktoś jakieś zdjęcia rollbar'a deuce na aucie?(najlepiej poler

Cześć poszło PWZetMichał pisze:hej,
jestem chętny na rollbar'a deuce lub frogg w polerce, jednak nie mogę się zdecydować ponieważ nigdzie nie widać deuce![]()
posiada ktoś jakieś zdjęcia rollbar'a deuce na aucie?(najlepiej poler) w temacie jest tylko jedno działające zdjęcie...
Pozdrawiam
Jaro
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
- Prince
- Model: NA
- Wersja: NA8C
- Kontakt:
A i ja w tej samej sprawie - fotki i szczegóły dotyczące double hoopów proszę, może być na priv, maila, whatever.
Interesują mnie zdjęcia, cena, koszt, miejsce i czas montażu, jeśli chciałbym wybrać się na wycieczkę do WWA.
Pod softa widze wchodzi, a jak z hardtopem, frog się mieści?
Montaż wymaga ingerencji w miejsce mocowania ori pasów?
Wielkie dzięki, 5!
Interesują mnie zdjęcia, cena, koszt, miejsce i czas montażu, jeśli chciałbym wybrać się na wycieczkę do WWA.
Pod softa widze wchodzi, a jak z hardtopem, frog się mieści?
Montaż wymaga ingerencji w miejsce mocowania ori pasów?
Wielkie dzięki, 5!

- KyRy
- Moderator
- Model: NA
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
Lepszej reklamy chyba nie będzie.
Dzięki tym kilku rurkom od YAPY jestem w stanie to teraz pisać...
Jeśli ktoś się waha czy montować u siebie Rollbar to odpowiadam, że w 100% warto w taki sposób zainwestować te kilka stówek w swoje auto i jak by nie było w swoje bezpieczeństwo.
Jeśli ktoś się waha czy montować u siebie Rollbar to odpowiadam, że w 100% warto w taki sposób zainwestować te kilka stówek w swoje auto i jak by nie było w swoje bezpieczeństwo.
- Załączniki
-
- 21754432_1710254155676254_1413842955_n.jpg (161.57 KiB) Przejrzano 10565 razy
Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
- Chalanger
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: Brak zabawki
- Kontakt:
KyRy pisze:Lepszej reklamy chyba nie będzie.
Masakra takie piekne auto - jedno z moich ulubionych na forum.
Ale najwazniejsze że nic tobie sie nie stalo.

Kupię ładną Mx5
Było 
Pozdrawiam
Jaro

Pozdrawiam
Jaro
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Odkopię trochę temat - ceny z pierwszego postu są aktualne czy nastąpiła jakaś zmiana? Z racji przygotowania do sezonu, ktoś z Poznania byłby chętny na jakiś zakup grupowy?
Rura - MX-5 NB, 99', 1.6L, 110KM - 2018 - 2019
Bamber - MX-5 NA, 91', 1.8L, 146KM - 2019 - ?
Bamber - MX-5 NA, 91', 1.8L, 146KM - 2019 - ?
PoszłoRudzik pisze:Czy mogę prosić o odpowiedź na pw?
Pozdrawiam
Jaro
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Mam pytanie. Mam u siebie wąski rollbar od Cybula i po wymianie dachu na moher z szklą szybą nie mogę do końca otworzyć dachu bo szyba blokuje się o roll. Czy któryś z rollbarów tu wymienionych będzie kompatybilny z moim dachem? Najbardziej chyba by mi leżał clear view. No i jak wyglądają aktualne ceny. I jeszcze jedna sprawa jak z mocowaniami? Są one w tym samym miejscu co u cybula? Trzeba do wymiany zrzucać dach?
Demon pisze:Mam pytanie. Mam u siebie wąski rollbar od Cybula i po wymianie dachu na moher z szklą szybą nie mogę do końca otworzyć dachu bo szyba blokuje się o roll. Czy któryś z rollbarów tu wymienionych będzie kompatybilny z moim dachem? Najbardziej chyba by mi leżał clear view. No i jak wyglądają aktualne ceny. I jeszcze jedna sprawa jak z mocowaniami? Są one w tym samym miejscu co u cybula? Trzeba do wymiany zrzucać dach?
Napisz do Vodka, przerabiał temat konfliktu mochera z rollbarem
Pisaliśmy o tym w moim temacie, ClearView i po sprawie 
Dachu nie musisz ściągać. Mocowania są w kompletnie innym miejscu, więc będziesz musiał zainwestować w nową blachę na tył i dywan. Pocieszające jest to, że łatwiej to dociąć (chociaż i tak sam blachy nie ogarnąłem, tylko mistrz Artur dociął) niż do wąskiego Cybulla.

Dachu nie musisz ściągać. Mocowania są w kompletnie innym miejscu, więc będziesz musiał zainwestować w nową blachę na tył i dywan. Pocieszające jest to, że łatwiej to dociąć (chociaż i tak sam blachy nie ogarnąłem, tylko mistrz Artur dociął) niż do wąskiego Cybulla.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2018, 22:02 przez vodka, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli chodzi o dach z wiatrolapydocabrio to rollbar z dwoma zastrzałami też jest ok (NB).
Była Zielona NB, obecnie ncfl.
- zombie4835
- Model: NB FL
- Wersja: Sportive
Ma ktos kontakt do yapy?
Poszło PWzombie4835 pisze:Ma ktos kontakt do yapy?
Pozdrawiam
Jaro
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
- VooR
- Donator
- Model: NB
- Wersja: Miatoza
Też wysłałem PW z zapytaniem 

"A coward dies a thousand deaths, a Souljah dies but once."
Miatoza:
1. Czarna Szóstka - 1999 NB
2. Szarak Torostwór - 2002 NBFL
3. Kafelek - 2016 ND1 ST
4. Cukierek - 2003 NBFL
5. Lifted #4 - 1999 NB/FL
Miatoza:
1. Czarna Szóstka - 1999 NB
2. Szarak Torostwór - 2002 NBFL
U mnie wylądował wreszcie Deuce, wg mnie wygląda bardzo fajnie:

https://photos.app.goo.gl/93BchoJ4WrPtH4Ys5
Nawet podchodzi persening, trzeba tylko rozpruć po fabrycznym szwie, żeby zapiąć na wszystkie zatrzaski:

https://photos.app.goo.gl/MNDQnPTPJf7Fgjov8

https://photos.app.goo.gl/93BchoJ4WrPtH4Ys5
Nawet podchodzi persening, trzeba tylko rozpruć po fabrycznym szwie, żeby zapiąć na wszystkie zatrzaski:

https://photos.app.goo.gl/MNDQnPTPJf7Fgjov8
Poszło PWDemon pisze:Hej ma ktoś numer telefonu do Jaro? Mialem sie dzisiaj z nim kontaktować a nie odpisuje na priv
Pozdrawiam
Jaro
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Cześć masz PWochKarol pisze:Czy jakieś szerokie rolle są dostępne?
Pozdrawiam
Jaro
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T