Boczne klamry jednak potrzebują znacznie więcej miejsca bo przecież muszą się otwierać też jakoś. I teraz nie widzę innej opcji jak je wykręcić i jeździć na samych przednich + fankensteinach..

Moderator: Moderatorzy
Meanmachine pisze:I teraz nie widzę innej opcji jak je wykręcić i jeździć na samych przednich + fankensteinach..
No i jesteśmy w domuRockatansky pisze:Meanmachine pisze:I teraz nie widzę innej opcji jak je wykręcić i jeździć na samych przednich + fankensteinach..
http://shop.jassperformance.com/index.p ... duct_id=86
Meanmachine pisze:Remik, pokaz jak to jest u Ciebie rozwiązane, pamiętam, że wy nawet pasów nie mogliście mieć zwykłych.
kap pisze:A ja z kolei wzialbym tego, ktorego wkleil Sodi czyli:SodiBydgoszcz pisze:
kap pisze:Dlatego ma byc nisko i szeroko!
remik pisze:Osobiście mocno się z Tobą nie zgadzam, bo nie widziałem lepiej wyglądającego rolla od mojego
grzes pisze:no i pięknie. brakuje mi tylko mocowania do szelek.
PW.
Cybul pisze:W naszym pierwszym modelu nie ma problemu ani z seryjnymi pasami ani nie powinno być kłopotu z HT.
W kolejnych modelach robimy także wszystko by nie było tego problemu - projektujemy je z myślą o możliwości użytkowania produktu zarówno na codzień jak i na torze.
Mac pisze:@dmk, pierwszy według tego co było napisane wyżej będzie pierwszy - double hoop
mati-bor pisze:Jeeezu jesli ten ostatni "ala bossfrog" to juz ostateczna koncepcja to bez kitu wole wziac remikowy, albo ustawic sie indywidualnie. Dla mnie nie trafiony fason komplenie. Nie wiem jak sie reszta na to zapatruje? Da rade upodobnic go bardziej do bossfroga? Czy to juz koniec?
dmk pisze:remik z tego co pamiętam, to Twój nie pozwala na używanie seryjnych pasów, right? Jeżeli pozwala, to napisz mi proszę w wolnej chwili ile byś za niego chciał (ja bym musiał i tak go w proszek oddać).
To bylem ja z taptalka, nie ogarniam jeszcze tej appki.kap pisze:Arvinski pisze:No chyba, że to nie jest nowy użytkownik...
mam identyczne wrazenie..
Alan pisze:Chyba tylko tylne podpory ma przyspawane niżej niż bossfrog. I może ma mniej zaokrąglone boki. No chyba że ja ślepy troche jestem, bo wg mnie jakoś bardzo się nie różniChoć też wolałbym kopię froga jeśli to możliwe