Linki z aukcji internetowych
Fajne rzeczy w dobrej cenie :) zamieszczajcie linki
Moderator: Moderatorzy
-
- Administrator
- Model: NC FL
- Wersja: 2.0 PRHT
A tak znalazłem to daje może sie ktoś skusi (to nie moja aukcja ale cena jest bardzo rozsądna):
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=179576013
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=179576013
Ostatnio zmieniony 18 lut 2009, 17:02 przez Fiveopac, łącznie zmieniany 4 razy.
Fuksja i Turkus
Nowy HT do NC w ASO kosztuje 11 tyś. PLN
Jeśli ktoś będzie chciał zbić Zabę z ceny, to HT zostanie do dyspozycji forumowiczów za mniejszą cenę od chcianej przez ww. allegrowicza. Jednak upieram się przy żadanej cenie za Zabę.
Jeśli ktoś będzie chciał zbić Zabę z ceny, to HT zostanie do dyspozycji forumowiczów za mniejszą cenę od chcianej przez ww. allegrowicza. Jednak upieram się przy żadanej cenie za Zabę.
Karol B.
Ongiś ciemnozielona Żabusia NB 1.8. oraz
Czerwony Kapturek NC 20th Anniversary Edition 1.8 nr 1217/2000
- Konrad
- Model: NA
- Wersja: BRG TAN
- Kontakt:
"Udziału w licytacji nie bierze prawa chromowana osłona zaczepu do koaroserii, (zaznaczyłem ją przez odchylenie, widać dobrze na pierwszym zdjęciu), sam zaczep sprzedaje."
Lakier jeszcze powinien wyłączyć;)
ALWAYS BLUE SKY !!!
2004-2019 1.6 NB '99 Bandit
2019- NA'92 BRG TAN
2019- NA'92 BRG TAN
Karol chętnie zainteresuję się twoim HT jak sprzedaż żabcie po niższej cenie.....
pozdrawiam
Radek
www.mx5.prv.pl
Miata Klub Polska
Radek
www.mx5.prv.pl
Miata Klub Polska
HT hard topem, pamiętać jednak należy o przystosowaniu auta do mocowania dachu.
Przy mocowaniu trzeba pamiętać o tzw. frankenstein bolts (tyłne, chromowane wystające śruby) oraz dodatkowe mocowania po bokach, podobne do mocowań dachu z przodu ale nie tożsame.
Oczywiście są i tacy właściciele, którzy uważają, że same frankenstein bolts i standardowe mocowanie dachu przy przedniej szybie wystarczą, ja jednak nie jestem przekonany czy taki sposób montażu jest bezpieczny.
Przy mocowaniu trzeba pamiętać o tzw. frankenstein bolts (tyłne, chromowane wystające śruby) oraz dodatkowe mocowania po bokach, podobne do mocowań dachu z przodu ale nie tożsame.
Oczywiście są i tacy właściciele, którzy uważają, że same frankenstein bolts i standardowe mocowanie dachu przy przedniej szybie wystarczą, ja jednak nie jestem przekonany czy taki sposób montażu jest bezpieczny.
Karol B.
Powiem szczrze, ze tez bylbym zainteresowany - tym bardziej, ze mam wszystkie te niezbedne gadzety do HT
7 zima z MX-5
-
Konrad pisze:"Udziału w licytacji nie bierze prawa chromowana osłona zaczepu do koaroserii, (zaznaczyłem ją przez odchylenie, widać dobrze na pierwszym zdjęciu), sam zaczep sprzedaje."
Nie śmiej się, to mój dach
NB przejeżdża 1000 KM na trzech łapkach w HT-sprawdzone
Bolce to nie żaden problem.
- Konrad
- Model: NA
- Wersja: BRG TAN
- Kontakt:
pitbull2000 pisze:Konrad pisze:"Udziału w licytacji nie bierze prawa chromowana osłona zaczepu do koaroserii, (zaznaczyłem ją przez odchylenie, widać dobrze na pierwszym zdjęciu), sam zaczep sprzedaje."
Nie śmiej się, to mój dach
NB przejeżdża 1000 KM na trzech łapkach w HT-sprawdzone
Bolce to nie żaden problem.
Ja jeżdżę z HT bez bocznych zaczepów od samego początku. Nie mam z tym problemu;)
ALWAYS BLUE SKY !!!
2019- NA'92 BRG TAN
2019- NA'92 BRG TAN
-
Ta pod spodem albo taka brudna albo zjebana, stan dobry oznacza raczej to drugie.
przy odrobinie szczescia odgrzebie kontakt lakierni proszkowej - razem z piaskowaniem 250 zl za komplet!! Oczywiscie w godzinach nocnych..
www.miata.com.pl
www.mx-5.com.pl
www.mx-5.pl
www.mx-5.com.pl
www.mx-5.pl
-
Ten dach nie wygląda nawet na dach do MX5, na allegro to od roku go widzę jak nic.
Nawet zadzwonić mi się nie chce, jak nic podpucha.
Albo okazja stulecia
Nawet zadzwonić mi się nie chce, jak nic podpucha.
Albo okazja stulecia
-
Przede wszystkim to brakuje listwy na dole żeby przymocowac go do karoserii, szyba jest wielkości przedniej
Widać jeszcze że z przodu zawija się jak kawał szmaty, a na bokach do środka, jeden wielki lol.
Widać jeszcze że z przodu zawija się jak kawał szmaty, a na bokach do środka, jeden wielki lol.