Silnik:
Początkiem września będę miał do sprzedania silnik 2.0 z NC1 (2.0 sport 2006, 195kkm) (bazę do remontu) - z mojego prywatnego samochodu. Silnik ma standardową przypadłość dla NC, czyli pije około 1l oleju na 1000 km przy ambitnej jeździe ulicznej, poza tym wszystko z nim jest ok (suchy, trzyma kompresję (mierzone ~10-11 bar,), nie stuka, rozrząd niewyciągnięty itd) - miał iść do remontu, ale udało mi się kupić jednak świeżo wyremontowany silnik z dodatkowymi modami. Do początku września silnik mam w samochodzie, więc mogę nagrać filmiki jak chodzi itd. Więc jest to idelany kandydat jak na silnik do remontu / zbudowania sobie od zera, plus nie jest to typowy kot w worku, co przed trafieniem na allegro stał pół roku w krzakach. Sprzedaję sam słupek bez osprzętu, ale z miską, smokiem, pokrywą zaworów itd. Odbiór w Krakowie, lub mogę wysłać na palecie.
Cena: 2600 zł
Szpera:
Z tego samego samochodu bedę też sprzedawał szperę z 6B - wersja sport, 2006 rok, przełożenie 3.7. To oryginalne Fuji, w pełni sprawne, spina, nie huczy i nie cieknie, ma nowy olej i uszczelnicze. Po przebiegu 195kkm podobnie jak silnik. Sprzedaję dlatego, że wymyśliłem sobie wrzucić tam wkład z Torsenem i przełożeniem 4.1. Podobnie jak silnik - do odbioru / wysyłki początkiem września.
Cena: 2500 zł
W pakiecie taniej