KOŁA (zdecydowanie preferowany odbiór osobisty):
- felgi Japan Racing JR5 17x8 ET35 w stanie praktycznie nowym (zakładane niejeżdżone) z dobranymi pierścieniami centrującymi i zestawem nakrętek gratis. Felgi w oryginalnych kartonach z oryginalnymi pokrowcami. Cena 2250zł SPRZEDANE
- Opony Bridgestone Potenza Sport z 2021 roku w stanie widocznym na zdjęciach (dwie z bieżnikiem, dwie bez

- felgi OEM 16 cali z oponami zimowymi. Felgi w dobrym stanie, poza kilkoma obtarciami i małym ogniskiem korozji. Opony podobnie - dwie z zapasem bieżnika, dwie bez. Cena 480zł
RESZTA (możliwa wysyłka):
- amortyzatory oem zwykłe nie-bilstein ze sprężynami obniżającymi eibach pro kit. Stan wizualny jak na zdjęciach, technicznie bez żadnych zarzutów (sprzedaję, bo zamontowałem gwint) cena 500zł SPRZEDANE
- dyferencjał otwarty ze skrzyni 5b, przebieg 150 tysięcy. Stał ponad rok w garażu, z zewnątrz trochę zaleciały, ale kręci się bez oporów i dziwnych dźwięków. cena 350zł SPRZEDANE
- rollbar oem cena 150zł
- nakładki chromowane na lusterka. cena 80zł
Zainteresowanych bardzo proszę o pisanie pod postem lub kontakt na nr 726261890. Z jakiegoś powodu szwankują mi wiadomości prywatne na forum i nie mogę ich odczytywać.
Poniżej zdjęcia poglądowe: