[S] ND1 2017 SkyPassion

Drugie dziecko w drodze, a dwójka do miaty się nie zmieści :(

Ogloszenia dotyczące sprzedaży samochodów MX-5

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
NDiable
Model: ND RF
Wersja: SkyPassion

31 lip 2024, 12:39

Mazda zakupiona została w 2018 roku w krakowskim salonie Mazda Anndora, w wersji wyposażenia SkyPassion. W konfiguracji dodatkowo dołożone zostały nakładki progowe, aluminiowe pedały, oświetlenie ambient, spoiler tylnej klapy. W trakcie eksploatacji, auto doposażone zostało w moduł android auto/apple carplay, wideorejestrator 70mai oraz kierunkowskazy sekwencyjne. Z autem przekazuję oryginalny moduł USB bez android auto oraz oryginalne kierunkowskazy halogenowe. Do auta dorzucam też praktycznie nieużywane opony zimowe, które dostałem w 2018 roku od dealera przy zakupie auta. Pierwsza wymiana oleju była po ułożeniu silnika przy ok. 5000 km na LiquiMoly SpecialTec AA 0W20 (dedykowany autom amerykańskim i azjatyckim), każda następna wymiana co roku na taki sam olej. W 2024 roku na początku sezonu wymieniony został akumulator na zamiennik firmy Yuasa.

Mazda używana jest rekreacyjnie turystycznie, więc ma mały przebieg i nie opuszcza garażu poza sezonem letnim (jest to trzecie auto w rodzinie, nie licząc motocykla). Auto nie było nigdy upalane ani jeżdżone po torze. Po prawie każdym wyjeździe jest myta bezdotykowo na samoobsługowej myjni bezdotykowej. Tapicerka jest czyszczona i kremowana co roku na rozpoczęcie sezonu. Auto jest garażowane i było serwisowane w ASO - najpierw w Mazda Anndora, następnie w Emil Frey.

Przegląd ważny do 05.04.2025, ubezpieczenie do 22.03.2025.
Link do ogłoszenia na otomoto.
Mogę wykonać i dosłać więcej zdjęć. Cena wyjściowa wynosi 105 777 zł. Cena jest do negocjacji po uprzednich oględzinach auta, jestem otwarty na propozycje.

Zapraszam do kontaktu telefonicznego: 500 294 594
Ostatnio zmieniony 18 sie 2024, 17:08 przez NDiable, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
NDiable
Model: ND RF
Wersja: SkyPassion

18 sie 2024, 13:47

UP, nowa cena ze względu na końcówkę sezonu.
Proud member of KOZA TEAM :kciuk:
ODPOWIEDZ