Do archiwum.
Moderator: Moderatorzy
-
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: MX5
Bardzo proszę administrację o przeniesienie do kosza. Z góry dziękuję.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2023, 20:21 przez krzysiek3d, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: MX5
Bardzo proszę administrację o przeniesienie do kosza. Z góry dziękuję.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2023, 20:21 przez krzysiek3d, łącznie zmieniany 8 razy.
Cześć, auto obejrzałem przy okazji odbioru kół. Bardzo zdrowa sztuka, nawet zawieszenie widać że soli nie widziało, sprzedający nic nie ukrywa. Środek ładny bez śladów zużycia, jedynie siedzisko fotela kierowcy do poprawy. Silnik ma moc, nie dymi a w czasie jazdy słychać tylko szum powietrza. Mam bliźniaczy setup i u mnie szumi skrzynia albo dyfer, tutaj cisza.
Jeśli chodzi o karoserię - zauważyłem jedynie kilka drobnych wgniotek na drzwiach (do wyciągnięcia) i zaprawek w randomowych miejscach. Poza tym, wszystko proste, spasowane i w ładnym lakierze.
Jeśli komuś zależy na zdrowym aucie to raczej ciężko będzie znaleźć lepszy egzemplarz
.
Jeśli chodzi o karoserię - zauważyłem jedynie kilka drobnych wgniotek na drzwiach (do wyciągnięcia) i zaprawek w randomowych miejscach. Poza tym, wszystko proste, spasowane i w ładnym lakierze.
Jeśli komuś zależy na zdrowym aucie to raczej ciężko będzie znaleźć lepszy egzemplarz