Po 13 latach nieprzerwanej przygody z Mx-5 (NB, NC i teraz ND), niestety przyszła pora się rozstać

Powoli będę sprzedawał MX-5 ND 2.0 160KM z 2017 roku. Auto kupione w 2019 r. od Artura z Kępna (tak jak wszystkie moje MX-5 oraz kilka innych w mojej rodzinie) i serwisowane tylko u Śluby. Czyli wiadomo, pewne auto.
Do obejrzenia w Warszawie.
Auto sprzedaje z kompletem dodatkowych fajnych alufelg i opon zimowych 17 cali (opony 2 sezony zimowe za sobą). Opony letnie 2 sezony za sobą.
Przebieg 42 152km, czyli przez 3,5 roku zrobiłem nią ok 20 tyś km. Jeżdżona cały rok, choć zimą mniej.
Auto jest sprowadzone z USA przez Artura (i naprawione przez niego), miało uderzony przód (mam zdjęcia), w mojej ocenie niegroźnie. Przy zakupie wymieniony olej w skrzyni i konserwacja całego podwozia. Potem bez żadnych napraw lub wypadków. W 2021 roku nałożona powłoka ochronna na lakier. Co roku wymieniany olej. Z ciekawostek, ma wbudowany pilot do bramy i garażu pod lusterkiem wstecznym, ale mi nie udało się tego zaprogramować.
Zdjęcia pochodzą z mojego wesela w lipcu tego roku, na życzenie oczywiście podeślę coś nowego, ale muszę ją umyć

Auto bez rdzy. Brak konieczności wkładu własnego na dzisiaj.
Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny.
Pozdrawiam,
Piotrek
Tel. 604 20 26 20