Czy seryjne radio 2din od nbfl będzie idealnie pasować do nb? Mi osobiście wydaje się, że tak, ale nie mam pewności 100% i chciałbym się upewnić.
Już prawie dwa lata jeżdżę bez muzyki i może w końcu udałoby mi się kupić coś w dobrej cenie ;P
radio nbfl --> nb
czy pasuje
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
na 99,9% bedzie pasowac skoro zwykle 2din pasuje w NB
Pozdrawiam

Pozdrawiam
-
- Model: Inny
- Wersja: Kombi :(
jak wyżej powinno pasować (na hamerykańskim ebayu widziałem kilka miat NB z takim radiem już) ale jest jeden malutki problem... fabryczne podświetlenie deski w NB masz zielone, a w NBFL jest czerwone... co z tym idzie radio tez będzie czerwone :/ Jeśli Ci to nie przeszkadza to powinno hulać
kauczuk pisze:jak wyżej powinno pasować (na hamerykańskim ebayu widziałem kilka miat NB z takim radiem już) ale jest jeden malutki problem... fabryczne podświetlenie deski w NB masz zielone, a w NBFL jest czerwone... co z tym idzie radio tez będzie czerwone :/ Jeśli Ci to nie przeszkadza to powinno hulać
Pomarańczowe

tel: 500294594 skype: lediable86
Ja właśnie założyłem u siebie seryjne radio. Mam jedno pytanie. Sprzedający niestety nie poinformował, że radio jest z wersji amerykańskiej- wyłapuje tylko stacje o nieparzystej końcówce częstotliwości. Da się to jakoś przestawić, żeby łapało wszystkie stację tak jak radio europejskie?
Były: NB, NBFL, NC 2,0, NC 2,0 automat, NC swap 2,5 6b, ND 2,0.
Jest NA 1990.
Jest NA 1990.
korzystając z istniejącego już tematu...
w przyszłym tygodniu wywalam seryjne radio 2DIN i ładuję troszkę lepszy (I hope!!) system do grania
radyjko NBFLowe, nie wiem, czy głośniki po wymontowaniu się też nadają - pewnie tak, w każdym razie będę pewnie na giełdzie niedługo komplet wystawiać
w przyszłym tygodniu wywalam seryjne radio 2DIN i ładuję troszkę lepszy (I hope!!) system do grania
radyjko NBFLowe, nie wiem, czy głośniki po wymontowaniu się też nadają - pewnie tak, w każdym razie będę pewnie na giełdzie niedługo komplet wystawiać