[łódzkie] autodetailing i renowacja felg

Forum informacyjne zawierające dane kontaktowe do warsztatów, mechaników i firm usługowych związanych z MX-5.

Moderatorzy: pirul, Moderatorzy

Samba88
Model: NB MSM
Wersja: Mazdaspeed

24 wrz 2016, 14:05

Cześć, poszukuje firm usługowych z zakresu autodetailingu i renowacji felg dla mojego msm. Czy jest ktoś godny polecenia? Kontaktowałem się z SNB Łódź. Podobno współpracują z lakiernikami, oponiarzami, etc. Można im zaufać?
Awatar użytkownika
Rafa
Donator
Donator
Model: Inny

28 wrz 2016, 6:56

Samba88 pisze:Cześć, poszukuje firm usługowych z zakresu autodetailingu i renowacji felg dla mojego msm. Czy jest ktoś godny polecenia? Kontaktowałem się z SNB Łódź. Podobno współpracują z lakiernikami, oponiarzami, etc. Można im zaufać?

W Łodzi jest MSM i nikt nic nie wie! :shock:
Co do felg to możesz spróbować w Metalhunters, ale nie zostawiaj tam auta ;)
Detailing, ja osobiście robiłem w Detailshine Auto Detailing w Andrespolu. SNB zapłacisz jak za zboże!
Wpadnij jutro na spota po 20 pod Auchan/Jana Pawła. Poszukaj Miat i nasz znajdziesz ;)
Ja będę Accordem po detailingu, to sobie sam ocenisz.

Pozdr
Rafa
:jupi: :bicz:
matpilch pisze:(...)pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.

Madzia 1.6 06.13-05.14
Biała Perła-Miti Stens 1.8 12.13-06.16
Bokken 1.8 Anni 09.16-12.16
Samba88
Model: NB MSM
Wersja: Mazdaspeed

01 paź 2016, 18:37

Cześć,

heh, nikt nic nie wie, ponieważ nie założyłem tematu. Siedzę w ukryciu na razie ;) Kurcze, muszę sobie kogoś poszukać i tak pytam wszystkich. Z tym SNB, to w sumie miałbym blisko, ale nic o nich nie wiem. Przeglądałem tylko stronę i w sumie robią całkiem nieźle. Zdziwiłem się trochę, jak za przyjechanie do mnie, jako do klienta, celem oględzin auta i wyceny zażądali niemałe pieniądze. Szukam dalej. Dzięki i pozdrawiam.
ODPOWIEDZ