[łódzkie] autodetailing i renowacja felg
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
-
- Model: NB MSM
- Wersja: Mazdaspeed
Cześć, poszukuje firm usługowych z zakresu autodetailingu i renowacji felg dla mojego msm. Czy jest ktoś godny polecenia? Kontaktowałem się z SNB Łódź. Podobno współpracują z lakiernikami, oponiarzami, etc. Można im zaufać?
Samba88 pisze:Cześć, poszukuje firm usługowych z zakresu autodetailingu i renowacji felg dla mojego msm. Czy jest ktoś godny polecenia? Kontaktowałem się z SNB Łódź. Podobno współpracują z lakiernikami, oponiarzami, etc. Można im zaufać?
W Łodzi jest MSM i nikt nic nie wie!

Co do felg to możesz spróbować w Metalhunters, ale nie zostawiaj tam auta

Detailing, ja osobiście robiłem w Detailshine Auto Detailing w Andrespolu. SNB zapłacisz jak za zboże!
Wpadnij jutro na spota po 20 pod Auchan/Jana Pawła. Poszukaj Miat i nasz znajdziesz

Ja będę Accordem po detailingu, to sobie sam ocenisz.
Pozdr
Rafa

matpilch pisze:(...)pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.
Madzia 1.6 06.13-05.14
Biała Perła-Miti Stens 1.8 12.13-06.16
Bokken 1.8 Anni 09.16-12.16
-
- Model: NB MSM
- Wersja: Mazdaspeed
Cześć,
heh, nikt nic nie wie, ponieważ nie założyłem tematu. Siedzę w ukryciu na razie
Kurcze, muszę sobie kogoś poszukać i tak pytam wszystkich. Z tym SNB, to w sumie miałbym blisko, ale nic o nich nie wiem. Przeglądałem tylko stronę i w sumie robią całkiem nieźle. Zdziwiłem się trochę, jak za przyjechanie do mnie, jako do klienta, celem oględzin auta i wyceny zażądali niemałe pieniądze. Szukam dalej. Dzięki i pozdrawiam.
heh, nikt nic nie wie, ponieważ nie założyłem tematu. Siedzę w ukryciu na razie