Czy ktoś jest w stanie polecić firmę zajmującą się szyciem nowych dachów lub sprowadzaniem i montażem gotowców, najlepiej na południu?
Z tego co przejrzałem forum najbardziej polecany jest zakład Pietryga w Borzykowie, ale chociaż atrakcyjny cenowo, to jednak dojazd 5h w jedną stronę z Krakowa nie uśmiecha mi się.
W okolicy znalazłem jedynie MSincognito z Wieliczki, który zbiera dobre opinie, ale cenowo nie wypada zbyt korzystnie. Dzwoniłem tam dzisiaj i za dach z Sonnelandu z podgrzewaną szybą liczą 1700zł + 500zł za montaż. Do tego nie są wliczone takie rzeczy jak linki napinające. Z tego co czytałem u Pietrygi można się zmieścić w 1700zł za całość.
Czy ktoś może polecić jakiś zakład bliżej Krakowa lub instalował nowy dach w MSincognito i mógłby podzielić się wrażeniami?
[Kraków / małopolskie] Nowy dach
MSincognito?
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
empitness pisze:zakład bliżej Krakowa
Bliżej nie jest ale coś zaproponuję http://www.cabriolety.com.pl/
- MateuszW
- Model: NA
- Wersja: Miata 90'
- Kontakt:
Cześć! Temat założony już dość dawno a ja jestem właśnie w tej sytuacji. Czy ktoś może polecić jakąś firmę gdzie kupię/uszyję nowy dach do NA?
Najlepiej jak najbliżej Krakowa, bo wycieczka choć atrakcyjna to dużo spraw do ogarnięcia z autkiem a mało czasu
Pozdrawiam!
Najlepiej jak najbliżej Krakowa, bo wycieczka choć atrakcyjna to dużo spraw do ogarnięcia z autkiem a mało czasu

Pozdrawiam!
- Casperiously
- Donator
@MateuszW
Tez się podpinam, tez spod Krakowa.
Znalazleś coś?
Tez się podpinam, tez spod Krakowa.
Znalazleś coś?
- Casperiously
- Donator