[Wrocław] Konserwacja podwozia

usunięcie korozji

Forum informacyjne zawierające dane kontaktowe do warsztatów, mechaników i firm usługowych związanych z MX-5.

Moderatorzy: pirul, Moderatorzy

mutra
Donator
Donator
Model: ND
Wersja: GT Sport nav+

24 cze 2016, 14:35

Szukam porządnego warsztatu który zajmie się podwoziem i zawieszeniem mojej NBFL. Nie chodzi mi o konserwacje bitgumem w jeden dzień tylko o piaskowanie podwozia + prawdopodobnie rozbiórke i piaskowanie zawieszenia. Generalnie szukam w okolicach dolnego śląska ale jak ktoś zna dobry warsztat to mogę pojechać dalej i zostawić auto na 7-10 dni.

Na razie po tygodniu poszukiwań znalazłem jedną (sic!) firme we wrocławiu która robi to porządnie ale oni robią 4x4 i strasznie kręcą nosem na mazde
Luczijka
Model: NB FL

26 lip 2016, 8:23

Witam, również szukam dobrego fachowca od naszych Mazd, tyle że w woj. łódzkim. Niedawno zakupiliśmy MX-5 z 2001r. i wizualnie jest w niezłym stanie, tylko prawy próg w okolicy nadkola zaczyna puchnąć, dlatego bardzo mi zależy na "wyleczeniu" jej i porządnym zakonserwowaniu newralgicznych miejsc, bo chciałabym jeszcze parę lat nią pojeździć :) a do tego potrzebny jest ktoś, kto "się zna" na tych autkach ;) będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc czy namiar :senkju:
Murek
Model: NB

26 lip 2016, 11:10

Witam- szkoda że mieszkanie tak daleko. Znalazłem gościa w woj. Lubuskim i zrobi to profesjonalnie (wiem bo zajmuje się renowacja starych aut) Koszt takiej usługi to około 1200zł z materiałem. Oczywiście sam muszę rozebrać autko.
AlbertK.
Model: Inny

13 lis 2024, 9:54

Hej! Podbijam temat po 8 latach bez updejtu. Ktoś poleci kogoś we Wrocławiu i okolicy? W Kępnie niestety terminy na przyszły rok...
Mam na myśli klasyczną konserwację podwozia w ND.
ODPOWIEDZ