[Kraków / okolice] DOBRY blacharz/lakiernik
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
- Spyder
- Donator
- Model: NA
- Wersja: 1.8 Base, rok '94
Drodzy Forumowicze, szukam pilnie dobrego (niekoniecznie najtańszego) blacharza/lakiernika w Małopolsce lub sąsiednich województwach. Skończyłem mechaniczną odbudowę swojej Miaty, wszystko jest wymienione / naprawione i pozostał mi ostatni etap – drobne naprawy blacharskie i lakierowanie całej karoserii. Jeździłem po różnych lakiernikach przez ostatnie kilka tygodni, ale skończyło się to raczej porażką. Będę niezmiernie wdzięczny za polecenie sprawdzonego warsztatu.
Pozdrawiam i życzę, aby Wasze drogi były kręte!
- oz69
- Model: Inny
- Wersja: ND2 2.0 Skypassion
Pepeg poleca dobrego speca z krakowa( chyba okolice zielonek) ktory robi Mxksy. Muszisz z nim pogadać.
Z swojego doświadczenia mogę polecić chłopaka ze skotnik. Robił przy mojej, sam Pepeg chwalił
Z swojego doświadczenia mogę polecić chłopaka ze skotnik. Robił przy mojej, sam Pepeg chwalił
co było - 2003 NBFL 1.8 Silver Blues
a co jest - 1994 NA 1.8 Miata, 2019 ND2 2.0 Skypassion
a co jest - 1994 NA 1.8 Miata, 2019 ND2 2.0 Skypassion
- Hankjunior
- Model: NB FL
- Wersja: Biedawersja
Ja z calego serca polecam Mariusza z Wlosienicy pod Oswiecimiem - robilem u niego cala blacharke i efekt jest wiecej niz zadowalajacy.
- łazor
- Donator
- Model: NB
- Wersja: Miracle
Szukam dobrego blacharza w Krakowie, żeby przejrzał moją i poprawił kilka rzeczy. Czy możecie coś polecić?
Mój były mx5 Szczerbatek
- Casperiously
- Donator
- łazor
- Donator
- Model: NB
- Wersja: Miracle
Jestem umówiony do Auto-Lakiernia Malina. Za miesiąc mam termin. Pan bardzo miły, popatrzył, wstępnie wycenił. Pierwsze wrażenie na plus.
Mój były mx5 Szczerbatek
- Casperiously
- Donator