Jak mu powiesz jak chcesz to tak Ci ustawi Mi za pierwszym razem sam powiedział, że nie da rady pod tor bo śruby zapieczone mimo, że o żadnym torze nie wspominałem Na pewno zrobi dobrze o to się nie martw
Od jakiegoś czasu odczuwam brak czułości na sterach i obstawiam, że mogła to być jakaś dziura. Gdzie sprawdzę w Warszawie, czy geometria jest poprawna i czy nie mam luzów w zawieszeniu?
Zakładam, że to będzie jakiś miata friendly zakład...
Czy ktoś ma jakieś niedawne pozytywne doświadczenia w kwestii geometrii w okolicy Warszawy? Chciałbym dokonać korekty wyprzedzenia i pochylenia kół, a słyszałem ze nie wszyscy sobie z tym dają rade w MX5.
@Danillo, czy rekomendacja dla Tobiasz Racing jest wciąż aktualna i ile mnie więcej kosztuje u nich takie niestandardowe ustawianie geometrii (jeżeli wiesz oczywiście)?
Jak ktoś potrzebuje to polecam: Auto serwis Dobrucki na Prymasa 100-lecia 42. Nie pamiętam imienia speca od geometrii ale jest na prawdę OK. Robi geometrię w MXach m.in. dla @brozyn89 i u mnie robił po wymianie zawiasów. Super gościu, z którym da się dobrze pogadać... Zapaleniec