Mazda MX5 ND 1.5L na pomiary

Poszukiwany pacjent z 1.5 L motorkiem na pomiary

Turbo, kompresor, podtlenek azotu, modyfikacje wolnossaka

Moderatorzy: pirul, Moderatorzy

Awatar użytkownika
MMRS
Donator
Donator
Model: ND
Wersja: SkyFreedom

19 maja 2025, 14:15

Siemka,

szukam zawodnika, któremu Jacek i Placek podprowadzili 0.5 L z pojemności 😜 Joke oczywiście….

Do rzeczy, poszukiwany zawodnik z półtoralitrowym ende 😆 do spasowania kolektora UEL 4-1 longtube. Za możliwość pomierzenia przewidziany bardzo wysoki discount na ten gadżecik. Z uwagi na fakt, że stacjonuję w Warszawie, im nliżej stolycy tym lepiej 😜 Gdyby ktoś był zainteresowany bardzo proszę o PM 🤚

Strzałeczka 🤘💪
Awatar użytkownika
waran
Donator
Donator
Wersja: Polift

19 maja 2025, 14:37

Łoo panie, to chyba prędzej jednorożca znajdziesz niż kogoś z taką miatą ;)
Ubi bene, ibi patria
Awatar użytkownika
MMRS
Donator
Donator

19 maja 2025, 14:46

waran pisze:
Coś mi podpowiada, że możesz mieć rację, ale obiecałem pewnemu Grekowi spróbować, więc wiesz….

Zaparł się na tego UEL-a i co mam zrobić….napisanie posta nie wymaga zbyt wiele zaangażowania 😂😂😂

Może gdzieś w czeluściach tego forum skrywa się jakiś biały kruk co mu pół literka opędzlowali bracia K. 😂
bjorm
Donator
Donator

19 maja 2025, 15:15

waran pisze:
Ja mam taką tylko ze w Norwegii ale w najblizszej przyszlosci zamierzam zakupic wlasnie taka a nie inna, biedną 1.5 w Polsce :)
Sorry ale dla mnie 1.5 OEM bedzie zawsze lepsze niz OEM ND1 2.0. ND1 2.0 OEM to tak zamulony silnik ze glowa mala.

@MMRS Ogolnie to mialem zamiar wam wlasnie zaproponowac w niedalekiej przyszlosci, jakis dzien w wawie.
Podjechalbym OEM 1.5, hamownia, a pozniej montaz kolektora + strojenie + wydech custom i ponowna hamownia. Mega mnie ciekawi jakby wyszlo OEM 1.5. Ciekawe czy ma cos fabrycznie wiecej kuni niz podawane 131KM, skoro niemal wszystkie pojemnosci/produkty Skyactive tak mają.
マツダ恋人 || ND 1.5 + NCFL 2.0 ||
Kiedyś: NC 2.5 FM + 20th A + 1.8 || NBFL Mem + Mem || będzie: ... RX-9 Genesis ||
Awatar użytkownika
MMRS
Donator
Donator

19 maja 2025, 15:45

bjorm pisze:
19 maja 2025, 15:15
waran pisze:
Ja mam taką tylko ze w Norwegii ale w najblizszej przyszlosci zamierzam zakupic wlasnie taka a nie inna, biedną 1.5 w Polsce :)
Sorry ale dla mnie 1.5 OEM bedzie zawsze lepsze niz OEM ND1 2.0. ND1 2.0 OEM to tak zamulony silnik ze glowa mala.

@MMRS Ogolnie to mialem zamiar wam wlasnie zaproponowac w niedalekiej przyszlosci, jakis dzien w wawie.
Podjechalbym OEM 1.5, hamownia, a pozniej montaz kolektora + strojenie + wydech custom i ponowna hamownia. Mega mnie ciekawi jakby wyszlo OEM 1.5. Ciekawe czy ma cos fabrycznie wiecej kuni niz podawane 131KM, skoro niemal wszystkie pojemnosci/produkty Skyactive tak mają.
Potrzeba byłoby zostawić auto na 2-3 dni pewnie, ale to wynagrodzimy to w jakiś sensowny sposób jakby co, wszystko do dogadania 💪🤚
ODPOWIEDZ