Konrad pisze:1) silnik bezkolizyjny - nie spotkają się jeśli nic się nie pourywa
2) ok
3) w nadkolu to nie wiem ile się zmieści - 205 miałem bez problemów (zresztą były wkładane do wersji Sport)
4) w NB był torsen, w NA LSD
Takiej mazdy, to znaczy jakiej? Napisz coś więcej. Przyznaję, że sam miewam napady chęci poprawiania i jakoś zawsze dochodzę do tego, że największy potencjał i frajda jest w poprawianiu łącznika;)
Witam
1) Ooooo.. To mnie zaskoczyles, nie spodziewalem sie tego poniewaz wiekszosc 16 jest kolizyjna (ale jak widac nie wszystkie) i za pierwszym razem jak czytalem odpowiedz pomyslalem ze nie zrozumiales mnie, wiec inaczej przyjakiej predkosci odrotowej silnika zawoty nie nadarza sie zamknac, zaznaczam ze bez zmiany sprezyn zaworow.
2) ok
3) ok
4) ok
Takiej Mazda: Mazda Mx5 nbfl turbo 300-350 km. Dlaczego? Glownie z dwoch powodow:
1) niesamowite wrecz prowadzenie tego autka, poprostu cudownie sie prowadzi(jezdzilem nbfl jak tylko pojawil sie w sprzedazy)
2) slicznie wyglada.
A co do poprawiania lacznika to 100% sie z toba zgadzam, co i tak niezmiena faktu ze: wielka frajde daja przyspieszenia i hamowania 350 konnym autem. Dlatego chce troche po psuc mx5 ale to jeszcze nie jest dokonca pewne.
Pozdrawiam