Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
Kubski pisze:Miaty 1.6 z duzym przebiegiem maja okolo 96hp na kolach
R.E.D. pisze:Kubski pisze:Miaty 1.6 z duzym przebiegiem maja okolo 96hp na kolach
tyle to nawet nie mialaby miata z przednim napedem
nie wiem co to za dziwny wykres, ale ja widzialem gdzies hamowanie z filtrem k&n bez zadnych innych modyfikacji i miala cos kolo 70
R.E.D. pisze:swaybary nie sa seryjne we wszystkich wersjach - jesli dobrze pamietam to kempi tez sobie musial dokupic
R.E.D. pisze:pamietaj tez, ze wiekszosc rzeczy pisalem w odniesieniu do mojej miaty, ktora ma mniejszy silnik niz twoja
R.E.D. pisze:tak ogolnie to nie mam pojecia co chcesz udowodnic swoimi wykladami? najpierw tryskasz informacjami co i jak z turbo/sprezarka czy nawet swapem, pozniej nagle twierdzisz, ze miacie wcale nie trzeba zadnych pomocy, a kiedy pisze, ze miata nigdy nie byla i nie bedzie najszybsza to wykazujesz, ze jest sportowym samochodem (co pisalem juz wczesniej)
R.E.D. pisze: ja widzialem gdzies hamowanie z filtrem k&n bez zadnych innych modyfikacji i miala cos kolo 70
Kubski pisze:Ja jeszcze nie slyszalem o takiej wersji, ktora by nie miala swaybarow z fabryki. Kempi ma orginalne swaybary, sam widzialem.
Tez kiedys mialem silnik 1.6 i osobiscie nie widze ogromnej roznicy w stosunku do mojej nowszej NB 1.8.
Kubski pisze:Pozniej jednak koledzy zaczeli wypisywac ze seryna Miata jest wolna
Kubski pisze:wiec probowalem ich wyprowadzic z bledu, co mam nadzieje sie udalo.
Raw pisze:W programie top gear nie są pokazane sportowe osiągi miaty , lecz to do czego te auto służy.