Rozpórki podwozia od Tuning Design
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
-
- Model: NA
Dla nowszych użytkowników forum podpowiem, że TuningD jest nawet u nas na forum zarejestrowany i wypowiadał się, jeżeli mnie pamięć nie myli ws swoich ringów na zegary.
Ogólnie jakość - ok.
Ogólnie jakość - ok.
-
Czy rozpórki tej firmy dedykowane do NB są zamiennikami oryginałów czy może montuje sie je w inne miejsca ?
Gdzie montuje się tą tylną dolną rozpórkę w NA?
Jeśli zrobisz to czego się boisz, to osiągniesz to czego chcesz...
mam i polecam. Jedyny problem to kwestia dostępności (trzeba dzwonić bo ten sklep ma jakiegoś bug'a a producent nie bardzo ogarnia jak się go pozbyć). Producent bo człowiek prowadzący sklep robi je sam a jego głównym odbiorcą jest o ile pamiętam http://www.chromdesign.de/
Tak czy siak - kupiłem, założyłem i szczerze, nie spodziewałem się w ogóle różnicy a tu... zupełnie inne auto! Szczególnie na wybojach
Dodatkowo - auto wygląda ładniej (patrząc z tyłu)
aa - w moim zestawie brakowało podkładek sprężynujących ale przy tej cenie nawet nie warto o tym wspominać
Tak czy siak - kupiłem, założyłem i szczerze, nie spodziewałem się w ogóle różnicy a tu... zupełnie inne auto! Szczególnie na wybojach
Dodatkowo - auto wygląda ładniej (patrząc z tyłu)

aa - w moim zestawie brakowało podkładek sprężynujących ale przy tej cenie nawet nie warto o tym wspominać

-
swimmer pisze:Wydaje mi się że w seryjnej nb nie ma tych rozpórek ale mogę się mylić
U mnie tego nie ma.

- Kim Son San
- Model: ND
- Wersja: 200+
- Kontakt:
Śruby o jakiej twardości dorzucają?
kapoost, konkretniej?

kapoost, konkretniej?
ex-NA 1992 1.6 turbo Winning Blue
ex-NA 1994 1.6 turbo Brilliant Black
ND 2015 2.0
ex-NA 1994 1.6 turbo Brilliant Black
ND 2015 2.0
Kitson pisze:Śruby o jakiej twardości dorzucają?![]()
kapoost, konkretniej?
nie znam się zupełnie na tym, wyglądały na 'zwyczajne'... dlatego z przodu wymieniłem na 'lepsze' (mój dziadek-asystent twierdzi, że pochodzą z poniemieckich zapasów) a z tyłu dorzuciłem tylko podkładki bo same śruby są przytwierdzone

Jeśli wytrzyma rok - zdam relację, jeśli puści - wymienię śruby

Też się chyba pokuszę do nb za jakąś chwilę
Widziałem kiedyś demo z 99 roku 10AE, z tego co pamiętam pokazywali takie rozpórki jako seryjne. Wydaje mi się że w niektórych 10th mogą być ale pewności nie mam.

Łukasz Kaszuba pisze:U mnie tego nie ma.
Widziałem kiedyś demo z 99 roku 10AE, z tego co pamiętam pokazywali takie rozpórki jako seryjne. Wydaje mi się że w niektórych 10th mogą być ale pewności nie mam.
-
No w 10th całkiem możliwe, koledzy, posiadacze 10th - czy macie to w swoich Miatkach?
Właściwie o taki mod to i ja bym się pokusił...
Właściwie o taki mod to i ja bym się pokusił...