Hej, jako, że nie mogę znaleźć kierownicy która spełni moje oczekiwania bo albo kształt mi nie pasuje albo obszycie zdecydowałem się kupić jakąś bazę i oddać do obszycia. Polecicie więc marki kierownic które są tanie i przy tym solidne?
Słyszałem gdzieś opinie, że te dostępne na woboteam są przyzwoite ale biorąc pod uwagę cenę i to, że nie ma tam nawet nazwy firmy trochę ciężko mi w to uwierzyć
http://www.woboteam.pl/kierownice-i-nab ... szowa.html
Jaka kierownica sportowa na bazę do obszycia
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
-
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: 1.8VVT '02
pirul pisze:henorek pisze:Polecicie więc marki kierownic które są tanie i przy tym solidne?
W tym zdaniu zamiast "i przy tym" powinno być "albo", wtedy będzie można coś polecać
Heh, co prawda to prawda, w takim razie szukam kierownicy solidnej jednak nie zależy mi na jakości samego obszycia.
-
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: 1.8VVT '02
Średnica 350, może nawet 330 ale nie miałem okazji się do takiej przymierzyć jeszcze. Z osadzeniem to ciężko powiedzieć, byłem zdecydowany na 90tke ale z quick releasem kierownica może być nieco za blisko ciała. Nie jestem pewien jaki zakres osadzeń jest standardem bo spotkałem się tylko z 70 i 90, ale mysle, ze coś w okolicach 30 byłoby spoko?