Witam;
Proszę kolegów o opinie. Czy u was po przekręceniu stacyjki w pierwsza pozycję słychać piszczenie pod maską? Dzis zauważyłem ze mi coś piszczy jakby przekaźnik. Nie wiem czy tak ma być? Piszczenie po dłuższej chwili robi się cichsze ale jest cały czas , jak odpalę to nie wiem bo silnik hałasuje.
Moja mało jest z 2000 1,6 NB.
Pozdrawiam
Piszczenie po przekręceniu stacyjki.
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
-
Pompa? Normalne?
Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
- meewosh
- Model: ND
- Wersja: 2.0 '15
pod masa nie ma pompy. jest w baku i pompuje na zapłonie. ale pod maska tez zawsze cos tam troche halasuje.
Wysłane z mojego X6pro przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego X6pro przy użyciu Tapatalka
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Było sobie NB ... viewtopic.php?f=22&t=17700&hilit=meewosh
Jest sobie NA ... viewtopic.php?f=22&t=25585&p=450826&hilit=meewosh#p450826
Było sobie NB ... viewtopic.php?f=22&t=17700&hilit=meewosh
Jest sobie NA ... viewtopic.php?f=22&t=25585&p=450826&hilit=meewosh#p450826
Hej dzięki za odpowiedź
... bardziej liczyłem że powiedzie że też tak macie he he
... spoko będę obserwować, instalowałem nowe lotnice zegary do mojej "Flying Miaty"... i może jestem przewrażliwiony ... że po wymianie coś się stało ... ale równie dobrze mogło już tak być od początku ...
Dzięki ... i słoneczka życzę nad głowami w Waszych Miatach.
Pozdrawiam
Omnibs

Dzięki ... i słoneczka życzę nad głowami w Waszych Miatach.
Pozdrawiam
Omnibs
Hej;
Zdiagnozowałem piszczenie. Po przekręceniu stacyjki (ale bez zapłonu) piszczy od silnika krokowego ... (jak odłączę wtyczkę to jest ok, już nie piszczy). Pytanie ... czy ktoś też tak na na zasadzie TTTM
?
Pozdrawiam
Zdiagnozowałem piszczenie. Po przekręceniu stacyjki (ale bez zapłonu) piszczy od silnika krokowego ... (jak odłączę wtyczkę to jest ok, już nie piszczy). Pytanie ... czy ktoś też tak na na zasadzie TTTM

Pozdrawiam