Felgi Toya. Da się uratować???
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
- turbo pchała
- Model: NB FL
- Wersja: Silver Blues
To jest żadne uszkodzenie
każdy zakład to odratuje:)

"Jeśli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego, zanim odejdziesz, to znaczy, że kupiłeś sobie zły samochód."
Moja -> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=13537&start=60

Moja -> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=13537&start=60

-
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: Chwilowo BezMX
Trzeba napawać i zeszlifować nadmiar. Ot,cała filozofia
Warsztat regenerujący felgi ogarnie to bez problemu.
Dawałem kiedyś do regeneracji i lakierowania felgi w o wiele gorszym stanie,po całym zabiegu wróciły jak nówki

Warsztat regenerujący felgi ogarnie to bez problemu.
Dawałem kiedyś do regeneracji i lakierowania felgi w o wiele gorszym stanie,po całym zabiegu wróciły jak nówki

Pozdro
Marcin
Marcin
jak dla mnie to wszystkie z wypuklymi ramionami jak na zdjeciu strasznie pomniejsza felge, a po drugie strasznie niepraktyczne bo po dwoch hamowaniach cala felga jest upierniczona proszkiem z klockow
poza tym ten rant wyglada na niezle przeorany - tak jakby plaszczyzna pionowa byla wgieta a moze juz spawana (chyba, ze tylko na zdjeciu tak dziwnie to wyszlo)

poza tym ten rant wyglada na niezle przeorany - tak jakby plaszczyzna pionowa byla wgieta a moze juz spawana (chyba, ze tylko na zdjeciu tak dziwnie to wyszlo)

-
- Donator
Jak dla mnie to są Shaper Champ a tak wyglądają na nbfl. Mam też takie u siebie i nie zauważyłem aby ramiona się syfiły. 

- Załączniki
-
- 5661577262_2_zps8nuytnrs.jpg (72.11 KiB) Przejrzano 678 razy
Pozdro
Marcin
Marcin
-
- Donator
Wszystko kwestia ET a te zauważyłem było różne w tym modelu kół. Ja u siebie mam 9J ET 30 i 8J ET 34. Tył równo z budą a przód lekko schowany w nadkolu. Opony 195 45 16 z tym,że tył mógłby być właśnie 215.
Ostatnio zmieniony 13 mar 2016, 21:49 przez Busterek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdro
Marcin
Marcin
Busterek pisze:Mam też takie u siebie i nie zauważyłem aby ramiona się syfiły.
te wydaja sie byc mniej wypukle
u siebie mam dosyc wystajace srodki felgi i nie syfia sie ramiona (jesli mozna tak powiedziec w przypadku atsow), ale caly rant jest obsypany po kilku mozniejszych wytracaniach predkosci

btw te z twojego zdjecia wygladaja jak 17ki albo profil/naciag robi takie wrazenie
R.E.D. pisze:Busterek pisze:Mam też takie u siebie i nie zauważyłem aby ramiona się syfiły.
te wydaja sie byc mniej wypukle
u siebie mam dosyc wystajace srodki felgi i nie syfia sie ramiona (jesli mozna tak powiedziec w przypadku atsow), ale caly rant jest obsypany po kilku mozniejszych wytracaniach predkosci![]()
btw te z twojego zdjecia wygladaja jak 17ki albo profil/naciag robi takie wrazenie
Kółka to 16', ale rozstaw śrub się nie zgadza...