może będzie jakaś lista zapisów / zamówień? Chętnie na niej się znajdę

Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
Jeszcze nie, ale jest w planach
Wrzucę niedługo instrukcję montażu
Trop jest dobry, tylko on jest takiej samej wysokości jak zwykły - do seryjnych zagłówków. Czyli będzie niżej niż górna krawędź rollbara. Chyba jakis custom musze zrobić. Miałem nadzieje ze jest gotówkę .
Ale to Ci przy jakims przejeździe trasa wystarczy i nie bedzie wiało do środka bankowo
cześćTomai pisze: ↑06 mar 2021, 18:48bjorm Ty pesymistobjorm pisze: ↑05 mar 2021, 19:44Wyrwales za 190zl ale musisz liczyc ze musisz go zamontowac na OEMowej podstawce.
O ile uda ci sie go zamontowac tak ze pozniej mozesz wrocic do OEM to mozna to nazwac okazją
Jesli nie uda ci sie to po demontazu nowego nie masz tez montazu do OEMowego wiec cena rosnie o jakies 50-100zl.wszystko się da
![]()
OEM jest rozbieralny , można do niego wrócić....tylko po co? Ja nie wróce![]()
Zamontowany wyższy windshot na podstawce OEM. Faktycznie ogranicza widok w lusterku, ale wieje mniej, i o to chodziło.
Już poszedł.hiszpan13 pisze: ↑29 maja 2022, 22:04cześćTomai pisze: ↑06 mar 2021, 18:48bjorm Ty pesymistobjorm pisze: ↑05 mar 2021, 19:44Wyrwales za 190zl ale musisz liczyc ze musisz go zamontowac na OEMowej podstawce.
O ile uda ci sie go zamontowac tak ze pozniej mozesz wrocic do OEM to mozna to nazwac okazją
Jesli nie uda ci sie to po demontazu nowego nie masz tez montazu do OEMowego wiec cena rosnie o jakies 50-100zl.wszystko się da
![]()
OEM jest rozbieralny , można do niego wrócić....tylko po co? Ja nie wróce![]()
Zamontowany wyższy windshot na podstawce OEM. Faktycznie ogranicza widok w lusterku, ale wieje mniej, i o to chodziło.
Czy chcesz odsprzedać ten pierwotny windshot? Skoro piszesz że do niego nie wrócisz a ja poszukuję właśnie takiego do NC.