czy seryjnie klocki sa z jakiejs innej firmy czy wystepuja pod marka mazdy?
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
yanik pisze:obiecałem że napisze po zmianie jak jest wiec załozylem nowy temat zeby bylo czytelniej. do zbiorniczka wchodzi faktycznie jakaś ćwiartka - jak spuścili stary płyn z tyłu to w zbiorniczku jeszcze płyn był. dolali spuścili z przodu i dolali jeszcze troche na koniec i wyszlo wlasnie te niecałe 0,5 l.
LeszekMX5 pisze:Ktoś niedawno w podobnym temacie napisał, że wchodzi 1,5 L co musi byc totalną fikcją.
irakleo pisze:Klocki EBC za blisko 300zł do zwykłej, codziennej jazdy po mieście to według mnie gruba przesada...
a jest sens zakładać taki zestaw na tył dodatkowo (jeśli w ogóle można)?anrasz pisze:Ja tam zapłacilem okolo 750zł za kolcki i tarcze (turbo grove) na przod do mojej NA.
braindamage pisze:a jest sens zakładać taki zestaw na tył dodatkowo (jeśli w ogóle można)?anrasz pisze:Ja tam zapłacilem okolo 750zł za kolcki i tarcze (turbo grove) na przod do mojej NA.
mehau pisze:A Green Stuff to nie jest klocek, który trzeba rozgrzać żeby porządnie hamował?
irakleo pisze: co chwilę wychamowyjemy auto z prędkości 200km/h do zera....
Mayk pisze:Jeśli tarcze masz w dobrym stanie, a z tym przebiegiem powinieneś mieć to nie ma co się brać za wymianę tarcz. Mam przebieg ponad 2xwiększy od Twojego a moje tarcze nadal się jako tako trzymają.
Pozdrawiam
Wyjdzie dużo taniej a do codziennej eksploatacji spokojnie wystarczają.