szymek pisze:Sprawdź jeszcze cenę Sachs. Miałem je, ale na przodzie. Cały czas dobrze trzymały. Lepiej, niż oem na tyle.
Po weekendzie sprawdzę u swojego dostawcy, póki co Intercars ma Sachsy minimalnie drożej niż KYB.
szymek pisze:Poczytaj info o KYB AGX lub Koni str.t ...może warto, ale nie znam nikogo, kto by używał
AGX, str.t, to jeśli dobrze widzę amortyzatory z regulowaną twardością - szczerze to nie potrzebuję takiego feature'a, przy moich zastosowaniach dla Miaty (100% daily) tego nie wykorzystam/ nie docenię

ubek pisze:Też przez chwilę jezdzilem na Sachs przez chwilę i działały w porządku. Jak Ci nie zależy bardzo na czasie to po świętach będę zmieniał u siebie zaw na bile więc mogę oddać za "dobra flaszke" swoje amory. Jak coś to pisz.
Jak masz osłony nie popękane to szkoda wymieniać bo tanie to nie jest.
Dzięki ubek, ale mam małą traumę z używanymi częsciami typu zawieszenie i pójdę raczej w nowe.
Alan pisze:Możesz bile założyć do seryjnych sprężyn.
majkel pisze:B6 same w sobie nie zmieniają wysokości
Pewnie że mogę, ale bez dedykowanych sprężyn będzie to miało średni sens z punktu widzenia prowadzenia. Poza tym, wstawiając Bile z tyłu warto by od razu wymienić też przód, a to już bardzo konkretny pieniądz. Poza tym... patrz punkt pierwszy, nie zrobię z jedynego auta zabawki na tor, jeśli kiedyś do Kryzysowej dołączy Kryzys stricte na tor (vide Nikesh i jego kropki) to jak najbardziej
majkel pisze:Osłony czy bumpstopy ? One są osobno. Osłony możesz wstawić jakiekolwiek, byle wymiarami mniej wiecej pasowały, nawet uniwersalne. Z przednimi bumpstopami nie będzie problemu, są pełne i nie da się ich zepsuć. Tylne mogą być w opłakanym stanie, bo puste w środku. Zamienników seryjnych chyba nikt nie produkuje, pozostaje ori albo jakiś fatcat.
O takie info mi chodziło, dzięki! Gdyby okazalo się że tych co mam już nie uratuję, to czy numer NC1028111B (EPC) jest tym czego potrzebuję?