Może ktoś miał już coś takiego? i wie co dolega mojemu Miatełowi.
Z góry dzięki za pomoc

PS: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!

Pozdrawiam
Karol
HELP!! HELP!!
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
KarolSiedlce pisze:Siemanko, od kilku dni borykam się z problemem w mojej Miacie. Chodzi o to, że nie chce palić za każdym razempo włączeniu zapłonu zapala się kontrolka w postaci kontury samochodu z narysowanym w środku kluczykiem. Nie znam się na elektronice i mam nadzieję, że ktoś pomoże mi rozwiązać problem albo chociaż go zdiagnozować. Po tej kontrolce dochodzę do wniosku, że to może coś od immobilajzera ale jak wyżej wspomniałem nie znam się na tym więc to tylko domysły.
Może ktoś miał już coś takiego? i wie co dolega mojemu Miatełowi.
Z góry dzięki za pomoc![]()
PS: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!
Pozdrawiam
Karol
KarolSiedlce pisze:96 rok, można to jakoś naprawić?:D
KarolSiedlce pisze:No to nowy rok zaczynamy samymi złymi informacjamitragiczny wynik rezonansu kręgosłupa... Teraz kłopoty z Miata :'( przywiązuje się do fajerwerki i odpalam
A tak na serio to da się w ogóle wyj*bać ten immo? Odłączyć czy coś? Nie ukrywam ze wymiana tego wszystkiego troche mnie przeraża
KarolSiedlce pisze:Jestem umówiony na podpięcie pod komputer i zdiagnozowanie problemu ale trzeba czekać do 7 styczniamyślę, że to jakaś kostka nie łączy albo coś ale nie chcę się do tego dotykać bo muszę unikać schylania się i ogólnie się oszczędzać bo jestem w trakcie rehabilitacji kręgosłupa i po schyleniu mogę się już nie wyprostować
ree pisze:Masz obd, w NA to zadkosc.
KarolSiedlce pisze:ree pisze:Masz obd, w NA to zadkosc.
to dobrze, czy źle?:D
Kurak pisze:A jak działa immo? Odcina zapłon czy pompę paliwa?
ree pisze:Bo mało która NA ma obd. Na żywo nigdy takich nie widziałem. Złącze powinno być przy nogach kierowcy.
KarolSiedlce pisze:Byłem z tym u elektryka, ale powiedział że nie ma jak się podpiąć i nic nie zrobi.
KarolSiedlce pisze:Powiedział żebym kupił nowego kompa, cała instalację od immo itp, on mi to wymieni i po sprawiel