danmad pisze:Chciałbym założyć oryginalny emblemat z przodu mazdy ale nie mam otworów do tego, muszę wiercić maskę czy macie jakiś inny sposób na to ? Klej raczej odpada
Tasma dwustronna, tylko porzadna.
pytania różne...
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
sophisty pisze:Hej,
Mam w planie zaślepienie EGR jenak mam pytanie bo nie znalazłem konkretnej informacji. Czy Miata po zaślepieniu zaworu ze względu na zwiększoną ilość czystego powietzrza nie będzie miała większego apetytu na paliwo?
ree pisze:sophisty pisze:Hej,
Mam w planie zaślepienie EGR jenak mam pytanie bo nie znalazłem konkretnej informacji. Czy Miata po zaślepieniu zaworu ze względu na zwiększoną ilość czystego powietzrza nie będzie miała większego apetytu na paliwo?
Pare osob tak ma i jakos nikt nie zauwazyl.
Ps. Ja mam zaslepione i jest ok.
PRYMUS_BMW pisze:Pytanko np taki tow podejdzie plug & play do NBFL ? Czy trzeba kupować coś dedykowanego do nbfl ?
http://allegro.pl/tow-hook-ala-benen-ha ... 39617.html
mck159 pisze:Robił ktoś coś takiego albo wie gdzie znaleźć zdjęcia? Jak to wygląda na żywo? Trudno to zrobić samemu przy pomocy suszarki/opalarki? I chyba najważniejsze: da się taką folię odkleić i przywrócić plastiki do oryginalnego wyglądu?
nkamil13 pisze:Zastanawiał się ktoś kiedyś po coś czy można ustawić antenkę tak aby przy słuchaniu z CD się nie wysuwała ? Sporadycznie słucham radia więc po co mi wysunięta? ( NBFL seryjne radio )
Pedi pisze:czy seryjne radio NBFL ma taką opcję
wojteks pisze:Alex pisze: amorki (wyszlo po 77% tlumienia)
Jeżeli masz obniżające sprężyny to ten test nic nie wykaże, jest niewiarygodny.