czy ma ktos moze namiary na firme gdzie moge kupic w/w rzeczy najlepiej kute (ewentualnie w innej technice robione), zaczeło sie nieprzyjemne stukanie

nieprzyjemne stukanie
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
Cientki pisze:kuki4,
Jak masz zamiar przeprowadzic tylko te modyfikacje o ktorych teraz napisales to nie ma sensu zakuwac. ....
irakleo pisze:To tradycyjny 1,6...przebieg 40kkm, z takim przebiegiem to prawie nówka. Jak nie masz klimy to zciągasz z niego sprężarke i po jej sprzedaży masz go za połowę tej kwoty...
kuki4 pisze:Cientki pisze:kuki4,
Jak masz zamiar przeprowadzic tylko te modyfikacje o ktorych teraz napisales to nie ma sensu zakuwac. ....
Natomiast jak ja siie dowiadywałem to powiedzieli mi: 200hps moge spokojnie wyciagnac ale jezeli bede nadwyrezal silnik poprzez agresywna jazde, drif... to pasowało by zakuc dla bezpieczenstwa.
przykro mi stwierdzic ale mam pecha do tych silnikow w pierwszym zaraz po zakupie obrocily mi sie panewki (autko mialem miesiac) na tym silniku jezdze okolo 4 lat zrobilem niecale 20000km (przebieg jezeli dokumentacja jest prawdziwa to mial ~60000km, firma w ktorej zakupilem udzielila nawet 6 miesiecznej gwarancji)
rocznik?? to jest 90hps
irakleo pisze:rok 93-94. Który to z silników to nie mam pojęcia bo nie można już odtworzyc numeru VIN. Będę u tego gościa 9 czerwca więc mogę sie przyjrzec temu silnikowi lecz nie potrafie rozróżnic 116 KM od 90 KM gołym okiem.