Wyczytałem na necie że wystraczy pasta polerska i troche pracy, moze ktos ma jakies doswiadczenia.
Znalazłem taką fotke
polerka
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
Dżunior pisze:A z czego właściwie wykonane jest szkło reflektora w NBFL? No właśnie - szkło? Czy może jakieś tworzywo sztuczne?
R.E.D. pisze:jesli masz matowe to raczej tylko z zewnatrz od kamykow etc
tez sie nad tym zastanawialem i tez mam obawy
R.E.D. pisze:co do proby to mozna wykonac w okolicach migacza, tudziez na tylnych lampach. skoro zaglebiles temat to moze napisz jakie pasty sa polecane - jak bede mial troche czasu to sprawdze
demol pisze:Pasta auto-maxi odrobinę charakteru w dłoni - będzie błyszczeć jak trzeba
Don Corleone pisze:amym Auto-maxem robiłem i jestem zadowolony, a miałem tak jak majkel_c jakiś nalot na reflektorach. Jakby były mleczne lekko.
majkel_c pisze:ale to mógłby nie być najlepszy pomysł stosować go do tworzywa...
Ciężko powiedzieć - przytoczona przeze mnie i jednocześnie polecana przez Five'a pasta Autosol także przeznaczona jest wyłącznie do metalu (wg producenta).
Chyba, że jest jakaś inna pasta Autosol o jakiej nie wiem...?
DEXTER pisze:Jakie były efekty u Was po polerowaniu? Mam na myśli to czy były krótkotrwałe czy może było OK na dłuższy czas.