Radomski zlot miłośników MX5 czyli promem z Radomia do Kazimierza
Moderator: Moderatorzy
Podeślij mi adres do wysyłki na priv lub SMSemPK. pisze: ↑30 cze 2021, 21:57Hej - fajne - moja Mazda lubi takie naklejki zlotowe (wozi je na tyłeczku przylepione)..
- Co mam zrobić, żeby też dostać taką ..??
- A tak poza tym to szacun za zaangażowanie![]()
- A jeszcze poza tym - to czemu odpuszczasz zlot w Tarnobrzegu - przecież to od Was "rzut beretem" jest ..?? (Biszkopt widzę od Was chyba jedzie..)
- Hej - już naklejka dotarła (wczoraj) - i już jeździ sobie na MiacieKOORDYNACJA pisze: ↑08 lip 2021, 8:18Podeślij mi adres do wysyłki na priv lub SMSemPK. pisze: ↑30 cze 2021, 21:57Hej - fajne - moja Mazda lubi takie naklejki zlotowe (wozi je na tyłeczku przylepione)..
- A jeszcze poza tym - to czemu odpuszczasz zlot w Tarnobrzegu - przecież to od Was "rzut beretem" jest ..?? (Biszkopt widzę od Was chyba jedzie..)
Miło mi że się podobaPK. pisze: ↑21 lip 2021, 22:45- Hej - już naklejka dotarła (wczoraj) - i już jeździ sobie na MiacieKOORDYNACJA pisze: ↑08 lip 2021, 8:18Podeślij mi adres do wysyłki na priv lub SMSemPK. pisze: ↑30 cze 2021, 21:57
Hej - fajne - moja Mazda lubi takie naklejki zlotowe (wozi je na tyłeczku przylepione)..
Radom.png
- Tylko nie mieściła mi się w pionie, ale w wolnej chwili popracuję jeszcze nad jej lokalizacją (przerobiłem na magnetyczną, więc można przekładać, choć nie w każde miejsce..)..
- Dzięki za całego "welcomepack'a" , a raczej "byebye-pack'a"![]()
- To jeszcze pytanko mam - czy mogę niektóre z tych filmików, lub ich fragmenty wrzucić na Youtube - i jeśli tak, to czy podpisać np. w opisie, że to od "Koordynacja" ..?? (..Bo znajomym i nie tylko - chciałem pokazać..)
Do mnie jeszcze nie dotarła, a jestem kolekcjoneremKOORDYNACJA pisze: ↑29 lip 2021, 14:18Miło mi że się podobaPK. pisze: ↑21 lip 2021, 22:45- Hej - już naklejka dotarła (wczoraj) - i już jeździ sobie na Miacie
Radom.png
- Tylko nie mieściła mi się w pionie, ale w wolnej chwili popracuję jeszcze nad jej lokalizacją (przerobiłem na magnetyczną, więc można przekładać, choć nie w każde miejsce..)..
- To jeszcze pytanko mam - czy mogę niektóre z tych filmików, lub ich fragmenty wrzucić na Youtube - i jeśli tak, to czy podpisać np. w opisie, że to od "Koordynacja" ..?? (..Bo znajomym i nie tylko - chciałem pokazać..)
Jasne że możesz
Po to wysyłałem Pen,y z materiałami
Udostępniaj i publikuj do woli
Za oznaczenie z góry dziękuję
Pozdro
O masz ....almi69 pisze: ↑29 lip 2021, 15:43Do mnie jeszcze nie dotarła, a jestem kolekcjoneremKOORDYNACJA pisze: ↑29 lip 2021, 14:18Miło mi że się podobaPK. pisze: ↑21 lip 2021, 22:45
- Hej - już naklejka dotarła (wczoraj) - i już jeździ sobie na Miacie
Radom.png
Jasne że możesz
Pozdro
Jacek Paź Modrzewiowa 12 Tarnobrzeg 39-400KOORDYNACJA pisze: ↑30 lip 2021, 7:27O masz ....almi69 pisze: ↑29 lip 2021, 15:43Do mnie jeszcze nie dotarła, a jestem kolekcjoneremKOORDYNACJA pisze: ↑29 lip 2021, 14:18
Miło mi że się podoba
Jasne że możesz
Pozdro
Przepraszam
Wyślij mi na priv dane do wysyłki
- DziękiKOORDYNACJA pisze: ↑29 lip 2021, 14:18Miło mi że się podoba
Jasne że możesz
Pozdro
A ile MIAT będzie od Was ?PK. pisze: ↑30 lip 2021, 19:52- DziękiKOORDYNACJA pisze: ↑29 lip 2021, 14:18Miło mi że się podoba
Jasne że możesz
Pozdro
- To do zobaczenia na jakimś zlocie
- Gdyby Ci się bardzo nudziło w niedzielę 15'go sierpnia, a chciałbyś pojeździć sobie trochę
- to zapraszam do Chwałowic![]()
- w sumie to od Was jest jakieś 120 kilometros - to już byłaby przejażdżka w przypadku samego dojazdu i powrotu (a można różnymi drogami jechać) - gdyby jeszcze kilka Miat jechało od strony Radomia, to już byłaby fajna przejażdżka
...
- A u nas tylko jakieś 20 do 40 kilometrów trasa, ale za to drogą, która nie tylko na boki skręca, ale i w górę i dół, a potem prezentacja Miat na Dożynkach i kto chce zostaje na imprezie ile chce ..
..Niby nic, ale zawsze to coś
. . .
- Można też będzie brać udział w konkursach dożynkowych. . . .
- Może nie będzie aż tak: https://youtu.be/mOYZaiDZ7BM , ale jakoś będzie. . .
![]()
- Tego to nawet najstarsi Indianie nie wiedzą ...
To możemy ogarniaćbiszkopt_85 pisze: ↑12 cze 2024, 18:00Jak będziesz jechać oglądać to mogę pojechać z tobą. Mam profesjonalny miernik i parę lat się handlowało tymi samochodami to mogę zerknąć![]()