Widuje nieraz MXy w Radomiu i jego okolicach.
Może pora spotkać się w kilka, kilkanaście MXów ?
Kto chętny

Łapka ręką w górę

Ps.
Jak nas będzie więcej to może w ramach spotkania "ogarnę" wizytę na Torze Jastrząb
Radomski zlot miłośników MX5 czyli promem z Radomia do Kazimierza
Moderator: Moderatorzy
Gratulujemybiszkopt_85 pisze: ↑11 lip 2020, 15:00Oficjalnie mogę powiedzieć, że będzie kolejna mx5 w RadomiuAuto okazało się w fajnym stanie i zmieniło właściciela. Także z chęcią przyjadę na jakiś spot. Jakiś termin wybieramy? Bo do tej pory chyba nic konkretnego nie było.
![]()
doskonały pomysł - jeździmybiszkopt_85 pisze: ↑14 sie 2020, 17:07Myślę, że spot 22.08 jest jak najbardziej aktualny. Widzę, że sporo osób jest chętnych, wiec fajnie było by się spotkać. Nie mam kontaktu z Mariuszem, pewnie jak Madzia w naprawie jest to nie wchodzi na forum i nie czyta PW, ale mam nadzieje że się nie pogniewa że zabieram głos w spocie którego był pomysłodawcą.
Mogę spróbować coś zorganizować, ale mam do Was ważne pytanie. Na początku to miało być takie nie zobowiązujące spotkanie, ale po świetnym zlocie w Opocznie (gratki Mariusz) pomyślałem, że moglibyśmy zrobić małą trasę po okolicy (kilkadziesiąt km) np. do Kozienic drogą prowadzącą przez Puszczę Kozienicką, a potem wrócić do Radomia trochę bym go Wam pokazał i usiedlibyśmy gdzieś w lokalu posilić się i pogadać. Co Wy na to? Robimy coś w ten deseń czy po po prostu spotkamy się, postoimy i pogadamy? Napiszcie co o tym myślicie i kto by mógł przyjechać na sobotę.
Jestem jestembiszkopt_85 pisze: ↑14 sie 2020, 17:07Myślę, że spot 22.08 jest jak najbardziej aktualny. Widzę, że sporo osób jest chętnych, wiec fajnie było by się spotkać. Nie mam kontaktu z Mariuszem, pewnie jak Madzia w naprawie jest to nie wchodzi na forum i nie czyta PW, ale mam nadzieje że się nie pogniewa że zabieram głos w spocie którego był pomysłodawcą.
Mogę spróbować coś zorganizować, ale mam do Was ważne pytanie. Na początku to miało być takie nie zobowiązujące spotkanie, ale po świetnym zlocie w Opocznie (gratki Mariusz) pomyślałem, że moglibyśmy zrobić małą trasę po okolicy (kilkadziesiąt km) np. do Kozienic drogą prowadzącą przez Puszczę Kozienicką, a potem wrócić do Radomia trochę bym go Wam pokazał i usiedlibyśmy gdzieś w lokalu posilić się i pogadać. Co Wy na to? Robimy coś w ten deseń czy po po prostu spotkamy się, postoimy i pogadamy? Napiszcie co o tym myślicie i kto by mógł przyjechać na sobotę.
Tak to wyglądało w dniu zdarzenia i niestety nadal nie naprawione bo rzeczoznawca ubezpieczyciela wycenił na 17tyś naprawę a ASO na 37tyś i się bujamyMariusz K. pisze: ↑13 sie 2020, 9:33No właśnie też jestem ciekaw czy aktualne spotkanie w Radomiu ?
Mariusz madzia wyklepana?![]()
Mariusz bardzo fajnie się gadało, sporo się dowiedziałem i kilka pomysłów co do mojej ND się urodziłoKOORDYNACJAcomPL pisze: ↑15 sie 2020, 14:30Jestem jestembiszkopt_85 pisze: ↑14 sie 2020, 17:07Myślę, że spot 22.08 jest jak najbardziej aktualny. Widzę, że sporo osób jest chętnych, wiec fajnie było by się spotkać. Nie mam kontaktu z Mariuszem, pewnie jak Madzia w naprawie jest to nie wchodzi na forum i nie czyta PW, ale mam nadzieje że się nie pogniewa że zabieram głos w spocie którego był pomysłodawcą.
Madzia w serwisie więc nie wchodzę by się nie wk...
Michał dzięki za telefon. Za rozmowę.
Nie zrobią mi MXa w tym terminie ale najwyżej coś skręci się we Wrześniu po raz drugi a teraz działajcie i dajcie mi znać to może "blaszakiem" podjadę. Chyba że naprawia mi drugą moja zabawkę Smarta Roadstera to w sumie nim podjadęi wtedy już bym z Wami bo latał.
Tak czy owak działajcie bo pogoda sprzyja ...
W przyszłym roku pomyślimy o oficjalnym złocie z wizytą na torze plus noclegiem dla przyjezdnych![]()