Szanowni!
Nie całkiem przypadkiem.. ale kończę z moim, lekko zasiedziałem, stanem kawalersko - narzeczeńskim.. wydarzenie będzie miało miejsce w mieście Elblągu dnia 16.07.2016 o godzinie 15:00.
Wraz z moją wybranką chcielibyśmy Was wszystkich zaprosić na ceremonię zaślubin i oczywiście do kolumny ślubnej.
Trasa przejazdu w linku poniżej..
https://goo.gl/maps/Sc88rcfa7Yz
ale myślę, że spokojny przejazd centrum miasta można odrobinkę wydłużyć..
Jeżeli znajdziecie chwilkę i będziecie chcieli wziąć udział w przejeździe będę wielce zobowiązany..
[Elbląg] Eskorta ślubna - Karolina i Michał - 16.07.2016
Moderator: Moderatorzy
- Morena
- Model: NB
- Wersja: 1.8
po uno: MOJE/NASZE GRATULACJE!!:D:D:D
po due: Jeśli tylko bede dysponowal wolnym czasem (tzn nie bede w trasie/pracy)z ogromna przyjemnoscia dolacze do kolumny
nie obiecuje na ten moment ale wstepnie wpisuje sobie to wlk wydarzenie w kalendarz 

po due: Jeśli tylko bede dysponowal wolnym czasem (tzn nie bede w trasie/pracy)z ogromna przyjemnoscia dolacze do kolumny

zaMIATAcz
- Dżunior
- Donator
- Model: ND
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
Ło Paaaanie! Ja byłem przekonany że Wy za chwilę jakąś okrągłą rocznicę zaślubin będziecie obchodzić, a tu takie rzeczy.
Stanę na wszystkich kończynach by dołączyć...

Stanę na wszystkich kończynach by dołączyć...

MX-5 ND SkyFreedom
Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT

Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT
@ morena.. ale przyjeżdżasz ze zdjętą maską!!! złotego "serca" już dawno nie widziałem... Swoją drogą zaglądnąłem do wątku pomorskiego.. ruch tam jak nigdy dotąd.. a ja mx-5 na pomorzu będę chyba po raz pierwszy od 4 lat..
@ Dżunior, nic to jak tylko się dobrze zakamuflować
.. ale okrągłą 10 strzeliła w stanie narzeczeńskim
Będzie mi bardzo miło jak się zjawicie..
@ Dżunior, nic to jak tylko się dobrze zakamuflować

Będzie mi bardzo miło jak się zjawicie..
Ja swoją maździoszkę już pucuję... motywacja jak nigdy.. ma być wreszcie błysk.. z braku czasu był to temat lekko niedowartościowany..
Panna młoda ma jeszcze jakieś drobne obawy ze zmieszczeniem się sukni ale prosta odpowiedź "nie ma innej opcji" na razie temat uciszyła...
Panna młoda ma jeszcze jakieś drobne obawy ze zmieszczeniem się sukni ale prosta odpowiedź "nie ma innej opcji" na razie temat uciszyła...