Zanim zaczniemy sezon.....
W związku ze zbliżającymi się świętami chciałbym zaprosić wszystkich chętnych z wielkopolski i nie tylko na zlot Poznańskich Zajaczków Wielkanocnych.
Wybierzemy się do Otorowa - około 45 km od Poznania - odwiedzimy znajdujący się tam Dom Dziecka na ulicy Witosa 1.
Każdą chętną załogę proszę o zabranie ze sobą jakichś drobnych upominków w postaci słodyczy, owoców itp. - niech to będzie paczka o wartości powiedzmy 20 -30 zł wg uznania.
Podarunki przekażemy dzieciakom, następnie -obiecałem pani dyrektor- że przewieziemy chętne dzieci naszymi Miatkami po okolicy.
Zrobiłem dziś mały rekonesans... w pobliżu jest mały dworek, troszkę dalej jeziorko więc powinno być ciekawie

Mam nadzieję że pogoda pozwoli na jazdę bez dachu...
Po tym wszystkim pani dyrektor zaproponowała wspólny grill - ale wszystko zależy od pogody.
Termin - tydzień po świętach 07.04.2013 - niedziela
Godzina spotkania : 9.30
Miejsce spotkania : Stacja benzynowa Orlen przy Piotrze i Pawle na ul. Dąbrowskiego (jadąc od strony Poznania przed Smochowicami )
Do godziny 10.00 poczekamy na maruderów - wszyscy zatankują się jeśli będzie taka potrzeba i na godz.11.00 meldujemy się w Otorowie.
Zapraszam

Lista chętnych :
1. Tomai + Pilotka