adamo, Twój komentarz z cyckami

DWinkle2023 - 29.09-1.10.2023
Moderator: Moderatorzy
doreamon pisze:Uważam że można robić regularnie spotkania na rakietowej (co tydzień, miesiąc) spróbuje ogarnąć fotokomórki, mógłbym otworzyć sale konferencyjną żeby każdy mógł się podzielić swoimi doświadczeniami przez co poziom grupy stopniowo by wzrastał.
Cordi pisze:A ja proponuje się spotkać
Myślę że pomysł baaardzo fajny, natomiast zamiast fotokomórek, sali konferencyjnych i te pe wolałbym instruktora, który by mnie tłukł po głowie za każdym razem gdy coś złego zrobię. Macie może coś takiego w ofercie? Jak kwestia finansowa by wygląda przy takiej imprezie?
doreamon pisze:Cześć Panowie i Panie. W związku że ostatnio dwa razy widziałem sporą grupkę MX-5 na torze mam pewną propozycjęUważam że można robić regularnie spotkania na rakietowej (co tydzień, miesiąc) spróbuje ogarnąć fotokomórki, mógłbym otworzyć sale konferencyjną żeby każdy mógł się podzielić swoimi doświadczeniami przez co poziom grupy stopniowo by wzrastał. Na pewno napiszę jeszcze do innych marek. Napiszcie co myślicie o takim pomyśle a może macie jakieś dodatkowe propozycje? Jak będzie paru stałych bywalców to utworzyłbym grupę na fb by było łatwiej połączyć ludzi z różnych grup.
Pozdrawiam Michał
irekJ pisze:Mi osobiście z wszystkich powyższych propozycji najbardziej brakuje pomiaru czasu.
czyżbyś wątpił w precyzję mojej koszykarskiej ręki / pianistycznych palcówirekJ pisze:Jak już się wjeździsz w auto i obczaisz pętlę to w grę wchodzą dziesiąte części sekundy na kolejnych okrążeniach więc stoper średnio się sprawdzi na moje oko. Ale może się mylę.[/url]
jak się nazywa ?Cordi pisze:Znam jednego człowieka co to jest w organizacji różnych eventow na rakietowej i ew może on coś dopomorze w organizacji. Jutro sie dowiem co moze nam zaoferować.
fifomaniak pisze:SurfBoy23 pisze:Panowie, jeśli będziemy robić jeszcze jakieś jeżdżenie niezimową
A co złego jest w jeżdżeniu zimowym?Pokory uczy śnieżek
moris schawess pisze:Ja tez dużo zaliczyłem poboczy ale mimo to było genialnie.Jak tam auto Irek coś się
poprawiło czy jest tak samo.
SurfBoy23 pisze:jak się nazywa ?Cordi pisze:Znam jednego człowieka co to jest w organizacji różnych eventow na rakietowej i ew może on coś dopomoże w organizacji. Jutro się dowiem co może nam zaoferować.
Kornel Grabski z WLTA.
Koszt najmu takiego toru to około 6 tys za wynajem toru na event organizowany regularnie co miesiąc(tak coś mi się obiło o uszy) . Fotokomórki itp osobno koszt koło 1 tysiąca. (wciąż nie potwierdzona informacja). Jeśli chodzi o cennik taki ogólny to na redeco.pl w zakładce moto można sobie poczytać co i jak
Ew. można (dla tych co chcą śmigać na torze) przyjechać na spotkania WLTA i koszt jazdy z nimi to około 150zł od załogi jak się nie mylę. Ci co chcą tylko popatrzeć na parking można wjechać za free i pokibicować ,,naszym" Miatką oraz przy okazji spotkać się. Podobno też gastro mają wrw