- Cezarr - a jaką trasą jedziesz (jeśli to nie jakaś tajemnica..) ..??
- Bo często ludzie jeżdżą Stalowa - Warszawa - przez moją miejscowość ..

- Generalnie możesz jechać przez Ostrowiec (jeśli nie masz innych planów..) - wtedy mógłbyś się zgadać z Michałem (nie wiem czy Marcin i Piter będą też jechać - nie potwierdzili - Marcin chce, ale nie wiadomo, czy wolne dostanie...) - to na 2 Miaty byście jechali, lub nawet więcej

..
- Możecie też spotkać się w Ożarowie - gdybyś jechał nie przez Ostrowiec, ale przez Ożarów jechał..
- Ewentualnie też w Annopolu moglibyśmy się spotkać i już na Nisko razem jechać ...
- Tak czy inaczej - też mógłbym się przyłączyć w Annopolu, lub tu gdzie mieszkam

- Do Ostrowca masz jakieś 170 km i powinieneś się w 2 godzinki wyrobić na trasie, o ile nie planujesz postojów - myślę, że dałoby się ewentualnie przesunąć godzinę spotkania w Nisku - bo głupio tak by było, gdyby był spot w Nisku, Ty byłbyś Miatą w Nisku, ale na spocie by Cie nie było ...
- Michał - no - w Janowie fanie zalew zrobili - nawet myślałem, żeby tam kiedyś zlota zrobić

- Ale co do trasy nie chcę się wtrącać - jedynie gdybyśmy przejeżdżali przez Stalową - to moglibyśmy zaglądnąć na taką stację, gdzie często stoi Miata - może by właściciela poznał, lub choćby ulotkę "klubową" zostawił ..
- Jacku i Michale - a Wy którędy planujecie jechać z TBG - bezpośrednio na Stalową, czy przez Sandomierz (i wtedy byśmy się złapali gdzieś na trasie..), czy może przez Annopol

- choć to już byście chyba sporo nadrobili...??
- Maćku - ale mówiłeś im, że przydałoby Ci się to sprzęgło na sobotni zlot ..

?? - Czasem takie coś pomaga - ja naklejki zamawiałem i chciałem mieć już na zlot - napisałem jak sprawa wygląda - i zrobili od ręki - choć normalnie kilka dni powinno to zająć - i już w sortowni leżą - od kuriera wszystko zależy... - Czasem się udaje szybko pozałatwiać

..
- To faktycznie szanse nie są zbyt wielkie - ale nadzieja jest - to czyli na 10% można Cię chyba liczyć ..??

- Gdybyś mieszkał bliżej - to pożyczyłbym Ci swoją drugą Miatę - bo chętna na wyjazd - gość, który miał nią jechać chyba się wykruszył - coś ostatnio przez kogoś mnie poinformował, że raczej nie da rady - więc wolna stoi...
- Ubek - jeśli to ta Biszcza, którą widzę na mapie, to szykuje się jednak spora trasa - to w Nisku znam dobrą i tanią stację - często tam tankuje, gdy jestem w pobliżu

...
- ...A co tam - reklamę jeszcze puszczę

- Mam uszczelki do tylnych lamp NA - do sprzedania - 2 kpl - nie wiem po ile teraz chodzą - ostatnio jak sprawdzałem, na Allegro nie znalazłem, a na Ebay'u kosztowały jakieś 30zł + więcej niż drugie tyle za przesyłkę - ja mogę sprzedać po 25zł za komplet - gdyby ktoś chciał

. ..
- W razie gdyby ktoś miał się spóźnić, lub byśmy się nie mogli odnaleźć - to numer do mnie jest na dole strony spoko.link ..