[Warszawa] Spotkania w każdy czwartek 20.00
Lato - Stadion / Zima - Arkadia
Moderator: Moderatorzy
Kto się dzisiaj wybiera do Arkadii?
Łoś
-
ja na 90% będę
DIAGNOSTYKA GRUPY VAG CHIP-TUNING EDC 15 16 17, MONTAŻ ZABEZPIECZEŃ ANTYKRADZIEŻOWYCH, kodowanie kluczy i komfortu, domykanie szyb, diagnostyka VAG - błędy, logi, naprawy, turbosprężarki - mieszki, TUNING
demol pisze:Ja też bededla odmiany przyjadę miatą
najwyższa pora

Łoś
-
- Donator
- Model: NA
- Wersja: PoTurbowana
- Kontakt:
a ja znowu nie mazda wrrr 

NA'93 TURBO 380HP http://www.facebook.com/MiataTheDriftStory
NBFL'05 -> EX TIBU MMC SPEC MIATA
NCFL'14 LS6.2SC aka Popiołek (w budowie)
NBFL'01 1.8 LiftedMiata by KoKoN
NCFL'11 2.0 N/A aka TriColore
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
-
- Donator
- Kontakt:
było ładnie:) ktoś tam z aparatem biegał...
aby za tydzień było więcej:P
aby za tydzień było więcej:P
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
ale ja wam zazdroszczę... u nas w okolicy to można w porywach 3 miaty na spocie zobaczyć 

Bardzo udany spocik
Miaty pobudziły się ze snu zimowego i fajnie było poznać osoby znane tylko z forum
W przyszłym tygodniu przenosimy się pod palmę, co? Ciepło już jest
popieram.

Miaty pobudziły się ze snu zimowego i fajnie było poznać osoby znane tylko z forum

W przyszłym tygodniu przenosimy się pod palmę, co? Ciepło już jest

demol pisze: ps. ta drift wiocha na koniec nie była potrzebna (szanowni młodzi gniewni)
popieram.
Jest ryzyko - jest przyjemność
-
- Administrator
- Model: NC FL2
- Wersja: 2.0 PRHT
Karolina pisze:demol napisał/a:
ps. ta drift wiocha na koniec nie była potrzebna (szanowni młodzi gniewni)
popieram.
Taaa , nastepnym razem to po imieniu wszystkich driftowych wieśmenów wywołam tutaj do tablicy !

ps. a mam juz swoich faworytów których obserwuje już od dawna

Fuksja i Turkus 

no tak... jeszcze "drift wiochy" na rondzie de gaulla nie robilismy.... jestem za przeniesieniem zlotu pod palme 

"Wskakuj mała (dozwolone do lat 18tu)"
-
- Administrator
- Model: NC FL2
- Wersja: 2.0 PRHT
MIKKI pisze:Ja też nie mogę się doczekać drift wiochy, tym bardziej jak będziecie tu o mnie imiennie pisali.
Niestety póki conie znalazłem egzemplarza godnego sponiewierania i co najwyżej mogę podjechać i pokręcić wam bączki
MIKKI ty lepiej tego legaca poniewieraj a ewentualną przyszłą miatę to szanuj proszę ! ..........
.......... sie z tego foruma subarowego tu pałętają

Fuksja i Turkus 

Karolina pisze:demol pisze: ps. ta drift wiocha na koniec nie była potrzebna (szanowni młodzi gniewni)
popieram.
również popieram, popis godny kierowników golfów, bejc i innych szrotenwagenów.
Łoś
Niech każdy robi co mu się żywnie podoba swoim samochodem, niektórzy kupili go sobie że by przy nim stać, a niektórzy żeby nim jeździć. I nikt nikogo nie powinien oceniać co kto robi ewentualnie swoje komentarze pozostawić w swoim gronie albo tylko dla siebie.
-
- Donator
- Kontakt:
szczerze lobię się pobawić i poszaleć mazda ... ale wczoraj trochę przesadziliście sam kilka razy latałem miedzy slupami mazda ale to był jeden samochód a nie 10! ryk pisk szał pał i brakowało żeby ktoś się na słup wpier....ł ... to samo przy rondzie ...
następnym razem jak będzie tyle aut to odpuśćcie sobie zabawę bo to jest bezsensu na rondzie czekasz w ch.. żeby wjechać i przejechać się chwile bokiem bo i tak zaraz zjedzie się... rozumiem ze latanie zabawa jest fajna ale ja osobiście wole śmigać na parking przy kargo lub eko green gdzie mam plac i robię co chce.. a przy okazji nie przeszkadzam za bardzo ruchowi miejskiemu... i sadze ze policja była by znacznie bardziej wyrozumiała jak by mnie zatrzymali na kargo czy eko greenie niż na rondzie kolo arkadii lub na parkingu w niej.... i bynajmniej mój post nie jest agresywnie nastawiony
boki można latać codziennie a spot jest raz w tygodniu.. ja chętnie się umowie z kimś w tyg na latanie boków:)
ufnal fakt każdy ma swoje auto i każdy może robić to co chce;] ale po co stwarzać niepotrzebne niebezpieczeństwo jeśli można się przejechać na eko green gdzie można swobodnie polatać i nie tylko w jedna stronę po okręgu ja na rondzie tylko ustawić sobie 8 szykany winkle długie krótkie ostre łagodne i trenować, uczyć się auta ....
a odp..dalanie takiej maniany na rondzie czy parkingu to po prostu psuje całokształt wszystkim użytkownikom tego wspaniałego auta.... a osobiście nie chciał bym byc postrzegany jak wczesniej wymienieni juz kierownicy...
Pozdrawiam
następnym razem jak będzie tyle aut to odpuśćcie sobie zabawę bo to jest bezsensu na rondzie czekasz w ch.. żeby wjechać i przejechać się chwile bokiem bo i tak zaraz zjedzie się... rozumiem ze latanie zabawa jest fajna ale ja osobiście wole śmigać na parking przy kargo lub eko green gdzie mam plac i robię co chce.. a przy okazji nie przeszkadzam za bardzo ruchowi miejskiemu... i sadze ze policja była by znacznie bardziej wyrozumiała jak by mnie zatrzymali na kargo czy eko greenie niż na rondzie kolo arkadii lub na parkingu w niej.... i bynajmniej mój post nie jest agresywnie nastawiony
boki można latać codziennie a spot jest raz w tygodniu.. ja chętnie się umowie z kimś w tyg na latanie boków:)
ufnal fakt każdy ma swoje auto i każdy może robić to co chce;] ale po co stwarzać niepotrzebne niebezpieczeństwo jeśli można się przejechać na eko green gdzie można swobodnie polatać i nie tylko w jedna stronę po okręgu ja na rondzie tylko ustawić sobie 8 szykany winkle długie krótkie ostre łagodne i trenować, uczyć się auta ....
a odp..dalanie takiej maniany na rondzie czy parkingu to po prostu psuje całokształt wszystkim użytkownikom tego wspaniałego auta.... a osobiście nie chciał bym byc postrzegany jak wczesniej wymienieni juz kierownicy...
Pozdrawiam

NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
Sluba nie udawaj mi tu świętoszka:P Bo sam wiem jak nie raz jeździłeś i pod arkadia i na parkingu też:P a nikt nikomu nie może powiedzieć jak ma jeździć bo to jest każdego indywidualna sprawa, ja np. kupiłem ten samochód po to żeby mieć z niego dużo radości i zabawy to jest moja zabawka, jeden lubi po...rdalać inny postawić na parkingu i się na niego patrzeć jak sroka w gnat. Dla mnie służy to wyłącznie do zabawy i przyjemności tak jak mi się to podoba.
Kufel wszystko fajnie do czasu, gdy swoim zachowaniem nie narażasz bezpieczeństwa innych osób. Wczoraj przegięliście i mam nadzieję, że zdajesz sobie z tego sprawę.
Pracowałem kiedyś przy zabezpieczaniu rajdów i wierz mi, że niewiele potrzeba by doszło do tragedii. Chwila nieuwagi, prokurator i wyrzuty sumienia na całe życie - nawet na głupim rondzie czy parkingu - wystarczy że ktoś kogoś nie zauważy.
Pracowałem kiedyś przy zabezpieczaniu rajdów i wierz mi, że niewiele potrzeba by doszło do tragedii. Chwila nieuwagi, prokurator i wyrzuty sumienia na całe życie - nawet na głupim rondzie czy parkingu - wystarczy że ktoś kogoś nie zauważy.
Łoś
-
- Donator
- Kontakt:
ufnal przeczytaj jeszcze raz to co napisałem;] ja nigdzie się nie wystrzegam ze nie jeździłem... napisałem to otwarcie ze jeździłem po rondzie pod arkadia i po parkingu ale przy trochę innych warunkach i okolicznościach.... i świętego nie udaje:)
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
Ja tam nie wiem co tam się działo, bo mnie nie było, ale do upalania są tory wyścigowe, zamknięte odcinki dróg, zamknięte place - a nie ronda, ulice, czy parkingi. I to wszystko w temacie, chcesz ganiać - to ganiaj w miejscu do tego przeznaczonym, ale nie narażaj na niebezpieczeństwo innych użytkowników drogi, parkingu, etc...
Generalnie jestem bardzo liberalny i sam lubię poszaleć, ale tam gdzie można i gdzie nikogo nie narażam na niebezpieczeństwo.
Swego czasu ktoś tutaj na forum chwalił się takim filmikiem jak gania po rondzie bokiem w normalnym ruchu, zresztą bardzo nieumiejętnie (jakieś spiny, zjazdy z ronda pod prąd, itd) - takie zachowania moim zdaniem powinny być po prostu piętnowane.
Generalnie jestem bardzo liberalny i sam lubię poszaleć, ale tam gdzie można i gdzie nikogo nie narażam na niebezpieczeństwo.
Swego czasu ktoś tutaj na forum chwalił się takim filmikiem jak gania po rondzie bokiem w normalnym ruchu, zresztą bardzo nieumiejętnie (jakieś spiny, zjazdy z ronda pod prąd, itd) - takie zachowania moim zdaniem powinny być po prostu piętnowane.
Heh sluba sam na rondkach pod akradią rózne rzeczy robiłęś
na parkingach też
Zazdraszczasz troche bo nazda jeszcze nie gotowa
Ale tak na serio to faktem jest na pare przegięć było, i nie mówie że mnie tam nie było...
Powinniśmy się cieszyć że nikt nie szuka czesci do skasowaniej mazdy
Bo w pięć aut na jednym rondzie to niech jeżdzą japońce którzy to potrafią
Reasumując nie ma co na siebie jechac, katowanie jesli ktos chce to spoko ale faktycznie miejsce było srednie, bo nie ma co robic sobie wrogów w policji innych urzytkownikach dróg.
A dorbych mijesc niestety delikatnie mówiąc jest mało ...

na parkingach też

Zazdraszczasz troche bo nazda jeszcze nie gotowa

Ale tak na serio to faktem jest na pare przegięć było, i nie mówie że mnie tam nie było...
Powinniśmy się cieszyć że nikt nie szuka czesci do skasowaniej mazdy

Bo w pięć aut na jednym rondzie to niech jeżdzą japońce którzy to potrafią

Reasumując nie ma co na siebie jechac, katowanie jesli ktos chce to spoko ale faktycznie miejsce było srednie, bo nie ma co robic sobie wrogów w policji innych urzytkownikach dróg.
A dorbych mijesc niestety delikatnie mówiąc jest mało ...