[Dolny Śląsk] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
Witajcie
W sobotę wybieramy się z Dawidem z Jarocina w Wasze rejony . Bazą wypadową będzie Wrocław. Zamierzamy pojeździć po patelniach Walimskich, odwiedzić Osówkę i inne atrakcje.
Chętnie również spotkamy się z Dolnośląską grupą, a może ktoś z Was chciałby dołączyć do naszego wypadu lub może doradzić co nieco.
Z pozdrowieniami
Krzysztof
podaję mój numer jbc 792 857 108
W sobotę wybieramy się z Dawidem z Jarocina w Wasze rejony . Bazą wypadową będzie Wrocław. Zamierzamy pojeździć po patelniach Walimskich, odwiedzić Osówkę i inne atrakcje.
Chętnie również spotkamy się z Dolnośląską grupą, a może ktoś z Was chciałby dołączyć do naszego wypadu lub może doradzić co nieco.
Z pozdrowieniami
Krzysztof
podaję mój numer jbc 792 857 108
[URL=http://www.mx-5.pl/viewtopic.php?t=2896]Moja Mazda MX-5 NA BRG[/URL]
[URL=http://picasaweb.google.pl/chrisnoveek]Galeria MX-5[/URL]
[URL=http://picasaweb.google.pl/chrisnoveek]Galeria MX-5[/URL]
-
może w ten weekend cos zorganizujemy.
-
- Model: ND
- Wersja: SkyPASSION
Witam. Wybieram się z małżonką w sobotę na koncert do Wrocławia. Obdzwoniłem chyba wszystkie możliwe hotele i niestety nie ma tam już wolnych miejsc (Hotel Etap, Hotel Orbita, Trio oraz Solo, Campanile i jeszcze parę innych w okolicy stadionu). Może znacie jakiś pensjonat, albo hotel który jest gdzieś na uboczu i może mieć jakąś miejscówkę? Oczywiście z parkingiem :] W sumie to już się nastawiłem na powrót wieczorem do Krakowa i bardzo chętnie dowiem się też o jakimś parkingu strzeżonym w okolicy stadionu. Co polecacie?
Swoją drogą to tylko koncert i już od zeszłego piątku nie można liczyć na znalezienie miejsca w hotelu. Aż strach pomyśleć to co będzie w czasie EURO?!
Parkingi znalazłem na takich ulicach: Starograniczna 28, Zemska 44a, Popowicka. Który z nich Waszym zdaniem jest najbardziej ok, po względem opłat, odległości od stadionu, ewentualnie komunikacyjnie? A może jeszcze jakiś inny?
Z góry dziękuję za każdą informację
Swoją drogą to tylko koncert i już od zeszłego piątku nie można liczyć na znalezienie miejsca w hotelu. Aż strach pomyśleć to co będzie w czasie EURO?!
Parkingi znalazłem na takich ulicach: Starograniczna 28, Zemska 44a, Popowicka. Który z nich Waszym zdaniem jest najbardziej ok, po względem opłat, odległości od stadionu, ewentualnie komunikacyjnie? A może jeszcze jakiś inny?
Z góry dziękuję za każdą informację

każdy kolejny km zamieniam na 1000 metrów radości
-
To się na nowym stadionie rozgrywa?
To lepiej zadekuj się w hotelu w okolicach rynku a na sam stadion podjedź tramwajem bo stadion owszem, oddali do użytku, ale drogi dojazdowe i parkingi "nie do końca". Dodatkowo będziesz miał blisko na drinka po koncercie.
To lepiej zadekuj się w hotelu w okolicach rynku a na sam stadion podjedź tramwajem bo stadion owszem, oddali do użytku, ale drogi dojazdowe i parkingi "nie do końca". Dodatkowo będziesz miał blisko na drinka po koncercie.
Stay Tuned!
Nie ma boga nad JDM a Tsuchiya jest jego prorokiem.
-
- Model: ND
- Wersja: SkyPASSION
Tak, na nowym stadionie.
Dzięki za info. Ale jest tak jak piszę, nie mu już wolnych pokoi w hotelach (choć pewnie za 2 000 za dobę by człowiek coś znalazł :] ), więc pozostaje mi dobry parking.
A tramwaj? Raczej będzie przepełniony na maxa. Jak na raz wyjdzie ok 30 000 ludzi to nie ma szans żeby się do komunikacji zmieścić.
Znasz jakiś fajny parking obok stadionu?
Dzięki za info. Ale jest tak jak piszę, nie mu już wolnych pokoi w hotelach (choć pewnie za 2 000 za dobę by człowiek coś znalazł :] ), więc pozostaje mi dobry parking.
A tramwaj? Raczej będzie przepełniony na maxa. Jak na raz wyjdzie ok 30 000 ludzi to nie ma szans żeby się do komunikacji zmieścić.
Znasz jakiś fajny parking obok stadionu?
każdy kolejny km zamieniam na 1000 metrów radości
-
Szczerze mówiąc to ja na tym stadionie jeszcze nie byłem, wybieram się jak tam zacznie grać Śląsk albo na Monster Trucki ;P. Nie wiem jak to tam teraz wygląda, haryyy był to do niego się uśmiechnij.
A z noclegiem masz problem z powodu szczytu ministrów finansów eurokołchozu. Możesz spróbować hotel Śląsk na ulicy Oporowskiej, tam nie ma może 5 gwiazdek (bardziej 2) ale powinni mieć miejsca. Jest też kilka sensownych hosteli w mieście, znajdziesz na hostelworld, a w granicach kilku stow za nocleg dla dwojga możesz uderzyć do Skanvik (jakoś tak, dawne Holiday Inn) albo Radisson SAS.
A z noclegiem masz problem z powodu szczytu ministrów finansów eurokołchozu. Możesz spróbować hotel Śląsk na ulicy Oporowskiej, tam nie ma może 5 gwiazdek (bardziej 2) ale powinni mieć miejsca. Jest też kilka sensownych hosteli w mieście, znajdziesz na hostelworld, a w granicach kilku stow za nocleg dla dwojga możesz uderzyć do Skanvik (jakoś tak, dawne Holiday Inn) albo Radisson SAS.
Stay Tuned!
-
Wiem że teraz bedą sudety , ale moze w najbliższym czasie spotkamy sie chociaż na chwile.
Kto we Wrocławiu pocina bordową / wiśniową NA z jasnymi fotelami? (-:
-
Gdzie ją widujesz? We wro jest co najmniej 5 nie klubowych Miat (Miracle, ciemnozielone NB na blachach nie z wro, srebrne NB, NC, i coś jeszcze ale nie pamiętam) a w okolicy drugie tyle + stoi tego w Crashpolu sporo.
Stay Tuned!
-
Nigdy tego auta nie widziałem na oczy i nie słyszałem o nim. Wygląda na egzemplarz w stylu - "panie, ekstra fura, kupiłem i 2 lata tylko benzyne lałem".
Stay Tuned!
-
No prosze .Ciekawe ile jeszcze jest miatowiczów we wrocku którzy się nie ujawnili.
Dany pisze:Taka stoi w jednym z komisów we Wro:
http://otomoto.pl/mazda-mx-5-C20988542.html
Tak, dokładnie o nią pytam - wygląda na zadbaną więc miałem nadzieję że klubowa i ktoś ją zna.
I tak średnio stoi w tym komisie, bo już chyba drugi tydzień próbuję umówić się na oględziny a właściciel cały czas uparcie tym jeździ i nie chce odstawić.
-
Zauważyłem, że nasza frakcja wrocławska budzi się co roku na jesień do życia.Podobno w przyszłym tygodniu ma być dość znośna pogoda a więc można się spotkać.Dajcie znać kiedy.
To już jest nowo stara ekipa?? Ale mega-max, bo dziś jechałam do pracy, słuchałam radia i mówili, że w weekend ładna pogoda
i już miałam pisać do Tomasz, czy ogarnął auto, bo umieram z ciekawości aby je zobaczyć!! Patrzę, a tu temacik taki zacny. Od razu mówię, że mi nie pasuje poniedziałek i środa wieczór, a wiem też, że Harry'emu nie pasuje na bank środa, a we wtorek jak sądzę gra w piłe
Tak sobie myślę, że jak ma być taki ładny weekend to może jakoś niedziela po południu??

I understand - I just don't care!!
Racing Licence BC

Racing Licence BC