[Kraków] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
- kociol
- Donator
- Model: NC FL2
- Wersja: Sport Recaro
Szkoda, ze nie wiedzialem wczesniej... Jak byscie cos przez weekend organizowali to dajcie cynk na 609611889.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MAD fabworx specjalne części dla Twojej Miaty
https://www.instagram.com/mad_fabworx/
Life is too short to drive a boring car.
OldTomFrost, również dzięki:) faktycznie szkoda, że tak ciężko ostatnio cokolwiek zorganizować. Pomyśl na temat 16-17 października i spotu Mazdaspeed w Piotrkowie...
kociol, możę i dobrze, że Cię nie było bo za dużo byłoby uturbionych na jedną biedną wolnossącą miatkę
kociol, możę i dobrze, że Cię nie było bo za dużo byłoby uturbionych na jedną biedną wolnossącą miatkę

poglądy są jak dupa. każdy jakieś ma, ale po co je od razu pokazywać?
-
- Model: NA
Proszę o informowanie mnie sms-em, bo niestety ostatnio słabo z czasem dla forum.
Jest tam kto?
Może jakiś spot na dobry koniec sezonu letniego i przywitanie zimowego sezonu driftowego?
Jutro podobno ma być słonecznie, można by było skoczyć do parku linowego pod Krakowem (podobno całkiem fajnie tam jest), albo pojechać gdzieś w trasę. Ostatnio znalazłem fajna ścieżkę nie daleko Jordanowa jakąś godzinę drogi od Krakowa.
Ostatecznie zawsze można się zaszyć u mnie na mieszkaniu i odpalić Forze przy browarku
Może jakiś spot na dobry koniec sezonu letniego i przywitanie zimowego sezonu driftowego?
Jutro podobno ma być słonecznie, można by było skoczyć do parku linowego pod Krakowem (podobno całkiem fajnie tam jest), albo pojechać gdzieś w trasę. Ostatnio znalazłem fajna ścieżkę nie daleko Jordanowa jakąś godzinę drogi od Krakowa.
Ostatecznie zawsze można się zaszyć u mnie na mieszkaniu i odpalić Forze przy browarku

-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: Miracle
Zawsze to samo, jak coś się dzieje to albo mam wesele albo pracę. Nie inaczej jest tym razem. No, chyba, że bierzemy pod uwagę niedzielę - słoneczny ma być cały weekend.
Moja propozycja - niedziela, 12:00, dach galerii krakowskiej.
Moja propozycja - niedziela, 12:00, dach galerii krakowskiej.
-

AWD + RWD = ;D
-
i nastala cisza.... :neutral:
AWD + RWD = ;D
-
- Model: NA
Przypominam mi jak coś - sms 

kuna i ja bym przyjechal ale niunia padla, nie chce palic na 1 i 3 ehhhh lipa straszna
Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam.
Witka..
Jutro z krakowa przyjezdza do grzybowa kilkanascie samochodow na impreze driftowa do Grzybowa to mozesz sie zabrac z nimi jak chcesz...Przyjezdza D1KRK DRIFT TEAM jak znasz kogos od chlopakow to zgadaj sie z nimi....
ponizej film i fotorealacja z ostatniej imprezy...
http://busko.net.pl/wiadomosci/news.php?id=7765
Jutro ma byc jeszcze lepiej...
Fajnie by bylo jak by ktos przyjechal z naszego klubu jeszcze...
Tak wszedzie czytam ze kazdy fajnie bylo by cos zorganizowac a jak jest jakas fajna impreza to nie ma nikogo...
Jutro z krakowa przyjezdza do grzybowa kilkanascie samochodow na impreze driftowa do Grzybowa to mozesz sie zabrac z nimi jak chcesz...Przyjezdza D1KRK DRIFT TEAM jak znasz kogos od chlopakow to zgadaj sie z nimi....
ponizej film i fotorealacja z ostatniej imprezy...
http://busko.net.pl/wiadomosci/news.php?id=7765
Jutro ma byc jeszcze lepiej...
Fajnie by bylo jak by ktos przyjechal z naszego klubu jeszcze...
Tak wszedzie czytam ze kazdy fajnie bylo by cos zorganizowac a jak jest jakas fajna impreza to nie ma nikogo...

Jade na weekend do Krk, i bede nocowal na ulicy św.Wawrzynca (dzielnica Kazimierz). Czy auto moze tam stac na ulicy czy szukac parkingu strzezonego? Jesli szukac to gdzie tam blisko moge znalezc?
Z gory dzieki za odp.
Z gory dzieki za odp.

Tak, ja żyję
A Wy?
Może jakieś spotkanie? Ktoś chętny?
Ostatnio Kulkas do mnie dzwonił i coś tam wspominał że śnieg jest u nas śliski czy coś takiego... Trzeba sprawdzić czy nie kłamał
Moja propozycja to dziś po 21 albo jutro pod wieczór albo we wtorek też pod wieczór. Jakby coś dziś się zorganizowało to proszę o telefon. Pozdrawiam.

Może jakieś spotkanie? Ktoś chętny?

Moja propozycja to dziś po 21 albo jutro pod wieczór albo we wtorek też pod wieczór. Jakby coś dziś się zorganizowało to proszę o telefon. Pozdrawiam.
tel: 500294594 skype: lediable86
A może by tak zaplanować jakiś spocik świateczny?
Co Wy na to?
Co Wy na to?
O ile będziemy tam tylko my, to jestem na tak. Ale znając życie to tam szklanka jest a nie śnieg a do tego wieczorami są pewnie tłumy młodszych kierowców, którzy często w takich miejscach bawią się bezmyślnie. Ja bym optował za jakimś hipermarketowym parkingiem, może jakieś pachołki i zabawę w kręcenie ósemek, okręgów, slalomy itd. 

tel: 500294594 skype: lediable86
Wybieram się na Święta do Krakowa, może jakiś mini spocik?